Hur mycket pengar tjänar Rasmus Gozzi? Nyheter24 har svaret.
Hur mycket pengar tjänar Rasmus Gozzi? Nyheter24 har svaret. - Foto: Instagram/Rasmus Gozzi, TikTok/Fröken Snusk

Så mycket pengar tjänar Rasmus Gozzi – här är hans månadslön

Rasmus Gozzi är artisten, låtskrivaren och producenten som för många ute i landet blivit synonym med EPA-dunk och artister som Fröken Snusk och Louise Andersson Bodin. Men hur mycket tjänar han egentligen på alla framgångarna? Nyheter24 har tagit reda på Rasmus Gozzis lön.


Rasmus Gozzi, 30, är artisten och producenten som har blivit känd för svenska folket genom sin kontroversiella musik som hör till genren EPA-dunk eller raggardunk. Gozzi har samarbetat i många år med artisten Louise Anderson Bodin, och hon kallar sig själv för "drottningen av raggardunk".

2021 släppte Gozzi låten "Strypsex i ditt garage" tillsammans med Dogge Doggelito, och året därpå gjorde han och artisten Fröken Snusk succé med låten "Rid mig som en dalahäst". Gozzi och Fröken Snusk följde sedan upp med ett samarbete med rapparen 1.Cuz, som resulterade i låten "Från trakten till EPA:N".

Storbråk om intervjun med Fröken Snusk: "Kan inte kontrollera kvinnor"

Rasmus Gozzi driver även skivbolaget Gozzi Records där både Fröken Snusk, Louise Andersson Bodin och Raggarligan ligger.

Så mycket pengar tjänar Rasmus Gozzi – här är hans inkomst

Med miljontals streams på Spotify så kanske du också är nyfiken på hur mycket pengar Rasmus Gozzi tjänar på sina framgångar? 

Artisten Fröken Snusk. Bildkälla: Christine Ohlsson/TT Bild

Rasmus Gozzis lön – så mycket tjänar han varje månad

Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 har tagit del av så hade Rasmus Gozzi under år 2022 en fastställd förvärvsinkomst 288 302 kronor, och ett överskott av kapital på 34 405 kronor.

Utslaget på 12 månader ger det en månadslön på 24 025 kronor.

Gozzi Records i sin tur omsatte 6,4 miljoner kronor under 2022 och enligt Allabolag finns det där tillgångar på 1,4 miljoner kronor.

Miljonregn över Oliver Ingrosso – så mycket pengar har han

Melinda Jacobs lön – så mycket pengar tjänar hon

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!