Oliver Ingrossos lön
Hur mycket pengar tjänar Oliver Ingrosso? - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Miljonregn över Oliver Ingrosso – så stor förmögenhet har han

Att det går bra för familjen Wahlgren-Ingrosso råder det ingen tvekan om – och att Bianca, Benjamin och Pernilla har det gott ställt det vet vi. Men hur mycket pengar tjänar egentligen Oliver Ingrosso? Nyheter24 har svaret!


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Krögaren Oliver Ingrosso, 33, är kanske den i familjen Wahlgren-Ingrosso som mest har hållit sig undan rampljuset. Det är ett medvetet val från hans sida att till exempel inte synas i familjens långkörare Wahlgrens värld som nu är inne på sin fjortonde säsong.

Därför är inte Oliver Ingrosso med i Wahlgrens värld

I en intervju med P4 Extra berättade Oliver i fjol att han varit med i familjens realityprogram för att göra mamma Pernilla nöjd. Annars är det inte hans typ av program.

– Jag har nog aldrig riktigt varit intresserad av det, alltså rampljuset i sig. Och jag tycker inte man har någon skyldighet bara för att man sysslar med något som sätter dig i offentlighetens spektrum att du måste vara offentlig, sa han i intervjun med P4 Extra.

Benjamin Ingrosso, Theo Wahlgren, Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Oliver Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Oliver Ingrosso har istället valt att gå i sin pappa Emilio Ingrossos fotspår och satsat på en karriär inom restaurangbranschen. 

Ett smart drag, visade det sig. Sommaren 2022 öppnade Oliver Ingrosso den italienska restaurangen Olli på Norrmalm i Stockholm. Restaurangen har hyllats av både recensenter och kändisar – och när Katrin Zytomierska skulle boka bord så gick det inte riktigt som hon hade tänkt...

Oliver Ingrosso chockar med sin nya macka: "Tänkt på det i flera år..."

Oliver Ingrossos lön – så mycket pengar har han

Det rullar onekligen på för Oliver Ingrosso, och restaurangbranschen visade sig vara väldigt lönsam för Oliver.

I bolaget Manaton AB som jobbar med artistisk verksamhet så finns det tillgångar på 621 000 kronor.

Ännu bättre går det för bolaget Festivus Jakobsbergsgatan 21 AB som bedriver restaurangverksamhet, och är det bolag där Olivers restaurang Olli ingår, och under 2022 så omsatte de 28 miljoner kronor. Det finns tillgångar på 12,9 miljoner kronor i bolaget, enligt Alla Bolag.

Nyheter24 har tagit del av Skatteverkets uppgifter gällande Olivers årsinkomst. År 2022 hade han en fastställd förvärvsinkomst på 542 000 kronor. 

Utslaget på 12 månader ger det ger en månadsinkomst på 45 166 kronor.

Oliver Ingrosso blev nyligen pappa – den 6 september 2023 föddes han och Zoe Fay Browns son Kali