Mikael Persbrandt
Mikael Persbrandt har ett speciellt krav när han ska medverka i tv. - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Avslöjar kravet från Mikael Persbrandt när han ska vara i tv: "ABSOLUT INTE"

Det är i podden Rullar vi som medieprofilen Julia Frändfors avslöjar vad skådespelaren Mikael Persbrandt har som krav när han ska medverka i tv. – Persbrandt hade ju det som JÄTTEKRAV. Det har han fortfarande, säger hon.


Det är i podden Rullar vi som medieprofilerna Fredrik Söderholm och Julia Frändfors pratar kring vad de tycker om musik eller att prata i taxibilar, och Fredrik berättar då att det är möjligt att under beställningen av bilen be om en tyst taxichaufför.

Fredrik Söderholm driver morgonradioshowen Gott Snack och podden Rullar vi. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

– Men det känns också lite oskönt. Det är inte helt soft eller hur, att vara en sån person som ba ”Jag vill absolut inte bli tilltalad”, det känns lite Peter Haber, säger Söderholm.

Utöver podden Rullar vi så driver Julia Frändfors även podden Daddy Issues tillsammans med Julia Lyskova. Tidigare i karriären jobbade Julia med tv-utveckling på produktionsbolaget STO-CPH, och senare på Filip Hammar och Fredrik Wikingssons produktionsbolag Nexiko och Kanal 5-programmet Breaking News med Filip och Fredrik.

Julia Lyskova och Julia Frändfors. Bildkälla: Stella Pictures.

Avslöjar kravet från Mikael Persbrandt: "ABSOLUT INTE"

Det var under tiden med Breaking News som Julia Frändfors skulle beställa en taxi åt skådespelaren Mikael Persbrandt, och i podden avslöjar hon nu ett av Mikael Persbrandts krav.

Mikael Persbrandt har ett krav när han ska sätta sig i en taxi. Bildkälla: Stella Pictures.
Mikael Persbrandt. Bildkälla: Stella Pictures.

– Mikael Persbrandt. Persbrandt hade ju det som JÄTTEKRAV. Det har han fortfarande. Jag kommer ihåg när jag skulle beställa en bil åt honom på Breaking News-tiden. ABSOLUT inga samtal. Då fick man ringa Taxi Stockholms Premium-nummer och så skulle man då säga att Mikael vill ABSOLUT INTE, ABSOLUT INTE, bli tilltalad. Och det förstår jag. Han vill inte ens att dom säger hej, säger Julia Frändfors.

Hon tillägger: 

– Och vet du vad. Efter hela hans liv med alla småsnackare han har behövt stå ut med, så han har ändå rätt att göra det. Men man vill ju inte vara en uttalad så…, säger Julia Frändfors

De är världens otrevligaste kändisar: "Hon bara skrek"

Här är Sveriges otrevligaste kändisar: "Ett arbetsmiljöprobelm"

Lucianoz oväntade svar på vad han kräver backstage

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!