Bianca Ingrosso talkshow
Bianca Ingrosso och Edvin kollade igenom hans telefon. - Foto: doscovery+

Såg du stora tabben i sms-leken när Edvin Törnblom gästade Bianca?

Det var i helgen som Edvin Törnblom gästade Bianca Ingrossos talkshow "BIANCA". Ett rolig segment i avsnittet var när Edvin fick visa upp innehållet i sin mobil för tittarna. Men en sak glömdes bort...


Edvin Törnblom och Johanna Nordström driver idag Sveriges största podd "Ursäkta" och har varsin kometkarriär som rullar på som två tåg. Båda profilerna har egna shower som säljer ut i städer över hela Sverige och de får även titt som tätt gästa olika program så som "Bäst i test", "Tildes" och "Hellenius hörna". 

Edvin och Johanna. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

Duon har också hunnit med en egen realityserie och utsålda livepoddar i Avicii arena. Edvin har även blivit utsedd till Årets HBTQ vid QX-galan 2023.

I skrivande stund är Edvin högaktuell med sin egen show "Bögen är lös" som haft premiär och som fått stående ovationer av publiken och fin kritik av recensenter. 

Edvin Törnbloms lyxiga lön – det köpte han efter sin första intjänade miljon

I samband med turnén så gästade han sin vän Bianca Ingrosso i talkshowen "BIANCA" för att prata lite om sig själv, sitt jobb och sitt dejtingliv. 

Tabben – vad hände med svaret hos Bianca?

Under ett segment i showen gick Bianca igenom Edvins telefon och spanade igenom både dejtingappar och privata bilder samt meddelanden. 

– Kan jag smsa Johanna Nordström och säga att du råkade berätta ett skvaller som du egentligen inte fick berätta?, frågade Bianca. 

Bianca smsade Johanna Nordström. Bildkälla: discovery+/Instagram

– Nej men Bianca det kan du inte göra. Hon kommer att bli jättearg, svarade Edvin. 

Det hela slutade med att Bianca messade Johanna. 

Johanna Nordströms känga till Gekås Ullared: "Åt helvete"

Spänt väntade publiken och tittarna på vad svarat skulle bli. Men.... det kom inget?

I slutet av programmet när Edvin skulle uppträda hade inget svar kommit så undrar vissa – vad svarade egentligen Johanna?

Det fick inget något svar på. 

Förhoppningsvis är det någonting Edvin berättar framöver. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!