Carina Bergfeldt och Jesper Dansken
Carina Bergfeldt visar Jesper "Dansken" Zølcks nya tatuering... - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Instagram/Carina Bergfeldt

Carina Bergfeldt i chock av Jesper Zølcks tatuering: "Han är galen"

Bilden som Jesper "Dansken" Zølck skickade till sin fru Carina Bergfeldt precis innan sändning fick henne att bli rejält...överraskad.


Journalisten Carina Bergfeldt, 43, och den danske journalisten Jesper Zølck, 44, träffades 2017. Carina var i Washington för att bevaka valet – och där var även Jesper. Kärlek uppstod, och den 22 juni 2019 så ringde bröllopsklockorna.

Carina Bergfeldt och Jesper Zølck. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

På alla hjärtans dag den 14 februari 2020 så föddes parets son Hamilton. Men Hamilton är faktiskt inte Jespers enda barn. Vad många kanske inte vet är att Jesper "dansken" Zølck faktiskt har två barn från en tidigare relation – och det finns en stark anledning till att Carina inte skriver om sina okända bonusbarn.

Carina Bergfeldts syrliga ord om Jespers ex-fru: "Jag hoppas att hon..."

Succé för Carina Bergfeldt – otroliga tittarsiffror för hennes talkshow

Sedan 2021 är Carina Bergfeldt programledare för sin egna talkshow på SVT, och tittarsiffrorna har under hösten sett riktigt trevliga ut. Enligt MMS som mäter tv-tittandet i Sverige så har de legat på kring en miljon tittare i veckan.

Carina Bergfeldt och Jesper Zølck. Bildkälla: Stella Pictures.

Och en av de som bänkar sig framför rutan varje fredagskväll är förmodligen Carinas make Jesper. Frågan är om han inte är programmets största fan genom tiderna – för nu har han nämligen gjort något väldigt extra för sin fru...

Carina Bergfeldt och Jesper Zølck. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram avslöjar Carina Bergfeldt att Jesper har låtit tatuera in loggan till Carina Bergfeldt-programmet.

"Jag är bokstavligen tio steg från SVT-huset för att spela in dagens program när min man överraskar mig med den här bilden.Jag visste att han gillade programmets logga, men inte så här mycket. Rörd och glad och tänker att han är lite galen", skriver Carina på Instagram och visar bilden på Jespers tatuering.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!