Carina Bergfeldt och Jesper Zolck
Carina Bergfeldt och Jesper Zolck har sonen Hamilton tillsammans. - Foto: Staffan Löwstedt/SvD/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Carina Bergfeldt om okända bonusbarnen: "Därför skriver jag inte om dem"

Carina Bergfeldt och Jesper "Dansken" Zolck har sonen Hamilton tillsammans. Men det finns även två bonusbarn med i bilden. Nu berättar Carina varför hon inte skriver om dem.


Programledaren Carina Bergfeldt, 43, och den danske journalisten Jesper Zolck, 43, träffades 2017. Carina var i Washington för att bevaka valet. Där var även Jesper. 

Carina och Jesper blev förälskade på stört, och de gifte sig den 22 juni 2019.

Carina Bergfeldt och Jesper Zolck. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Året därpå – på alla hjärtans dag den 14 februari 2020 – så föddes parets son Hamilton. Men några fler barn blir det inte för paret, något som Carina avslöjade i en intervju med Aftonbladet i fjol. 

Carina berättar att Jesper var väldigt tydlig på den fronten.

Carina Bergfeldt med sonen Hamilton. Bildkälla: Stella Pictures.

Jesper Zolck har två barn sen tidigare

Sonen Hamilton är inte Jespers enda barn. Vad många kanske inte vet är att Jesper "dansken" Zolck faktiskt har två barn från en tidigare relation. 

På sociala medier lägger varken Carina eller Jesper ut bilder på barnen. Och det finns en väldigt enkel och naturlig anledning till det.

Carina Bergfeldt. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

– Mamman i Danmark är väldigt noga med att de inte ska omnämnas, därför skriver jag inte om dem och säger bara barnen i Danmark. De har ju inte valt det här. Men vi har en jättebra och fin relation. Hamilton har också en jättefin relation med sina syskon och tycker så mycket om dem, berättade Carina för Aftonbladet.

Carina Bergfeldt och Jesper Zolck. Bildkälla: Stella Pictures.

Carina Bergfeldts miljonlön

Carina Bergfeldts självbetitlade talkshow på SVT gör succé vecka efter vecka och är ett av landets mest sedda program. 

Som en av Sveriges mest folkkära tv-profiler så är det inte konstigt att Carina Bergfeldt tjänar därefter. Är du nyfiken på hur mycket pengar Carina tjänar? Det kan du läsa mer om här.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev