I SVT:s Morgonstudion vädrade komikern och poeten Marcus Berggren sitt missnöje över årets julklapp 2023.
I SVT:s Morgonstudion vädrade komikern och poeten Marcus Berggren sitt missnöje över årets julklapp 2023. - Foto: Gorm Kallestad & Stella Pictures

Marcus Berggrens hårda diss mot årets julklapp: "Kan sluta i skilsmässa"

Efter att årets julklapp presenterats under torsdagsmorgonen passade SVT:s Morgonstudion på att ta tempen på Marcus Berggrens åsikt om årets julklapp, nämligen sällskapsspelet.


Under torsdagen presenterades årets julklapp 2023 – sällskapsspelet. Att samla familj och vänner runt bordet och spela är både upplyftande, roligt och trivsamt. Men det kan också skapa stress och irritation, åtminstone enligt Marcus Berggren.

Är Marcus Berggren och Cecilia Berggren släkt? Här är svaret!

Marcus Berggren om årets julklapp: "Tråkigt"

När den På Spåret-aktuella komikern och poeten gästade SVT:s Morgonstudion tillsammans med poddaren och manusförfattaren Tove Norström gjorde han klart, en gång för alla, vad han egentligen tycker om årets julklapp.

– Jag tycker det är lite tråkigt ändå, det är mycket PTSD med sällskapsspel.

Och när det kommer till stämningen som kan uppstå när sällskapsspelet plockas fram, förklarar Berggren att det kan resultera i en minst sagt en dåligt stämning. Något som Tove Norström inte håller med om då hon upplever att det är mysigt att samlas runt bordet och spela tillsammans.

– Det kan sluta i skilsmässa också. Din mormor fuskar inte i UNO hör jag, det kan bli riktigt dålig stämning, kontrar han då med glimten i ögat.

Det blev med andra ord ett och annat skratt i Morgonstudion.

/
/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!