Anja och Kammi Rosenskjold
Anja och Kammi Rosenskjold säljer bilder på OnlyFans. - Foto: Instagram/anjarosenskjold

Mor och dotter säljer bilder på OnlyFans: "Mamma ser alla mina bilder"

Anja Rosenskjold, 51, och dottern Kammi Rosenskjold, 26, från Uddevalla säljer lättklädda bilder på OnlyFans. Något som har fått omgivningen att höja på ögonbrynen.


Influencern Kammi Rosenskjold har över 180 000 följare på Instagram. Sedan ett år tillbaka så finns hon också på OnlyFans där hon säljer nakenbilder. Flera kända svenskar så som Linda Skugge och Paulina "Paow" Danielsson har varit öppna med att de använder sig av tjänsten för att sälja bilder – och tjäna stora pengar.

För en kreatör med ett stort antal följare som till exempel Paow kan det röra sig om flera hundra tusen kronor i månaden. 

Men OnlyFans har också mötts av kritik och debatterats hårt under åren. Polisen Simon Häggström, som i 15 år jobbat med just frågor kring prostitution och trafficking, beklagade sig över OnlyFans redan år 2021. 

I ett inlägg på Instagram skrev han då att det inte är något annat än en "uppdaterad onlineversion av prostitution."

Kammi och Anja Rosenskjold från Uddevalla säljer bilder på OnlyFans

När Kammi hade sålt bilder på OnlyFans i en månad så hakade hennes mamma Anja Rosenskjold, 51, på. Anja jobbar till vardags på en kundtjänst i Uddevalla, men varannan fredag är hon ledig från jobbet för att fotografera till sin OnlyFans.

I en intervju med Aftonbladet berättar Anja och Kammi att de ofta får frågan om de gör innehåll tillsammans. Men det kommer inte på fråga.

– Nej, absolut inte. Det kommer nog från en fantasi som folk har. Men som med allt annat är vi väldigt nära. Mamma ser alla mina bilder, det kan nog inte alla relatera till, men för mig är det inte underligt, säger Kammi till tidningen.

Hon berättar att de gett varandra gratis prenumerationer, och i intervjun får de frågan om det är något som folk kanske skulle höja på ögonbrynen för. Men Kammi förklarar att de har en öppen inställning i familjen.

För att ge ett exempel så berättar Kammi om när hon hade opererat sina bröst, något de sedan pratade om under en familjemiddag.
 
– Jag kan ta ett annat exempel med farsan efter jag hade opererat mina bröst. Vi var hela familjen runt bordet. Det slutade med att jag reste mig upp och visade. För oss är det inte värre än så, berättar Kammi för Aftonbladet.

Det gör Anja och Kammi för pengarna från OnlyFans

Både Kammi och Anja kan tjäna upp mot 100 000 kronor i månaden på sitt innehåll på OnlyFans. Anja sparar pengar till barnen och barnbarnen, och Kammi spenderar inte ett öre – hon investerar pengarna. 

Anja har inte heller några planer på att sluta på kundtjänsten. Hon trivs fint med att ha ett "9-5 jobb". Att det tisslats och tasslats på arbetsplatsen bryr hon sig inte om.

– Om nu någon kommer och viftar med en bild under näsan på mig och säger att "den här hittade jag på nätet". Då ska jag med ärlighet kunna säga: "Ja, visst fan är jag snygg på den bilden?". Det är därför jag inte vill gå över någon gräns och göra saker jag inte vill, säger Anja till Aftonbladet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!