Nu avslöjar Paow vad som hände när hon tog Ozempic.
Nu avslöjar Paow vad som hände när hon tog Ozempic. - Foto: Joe O'Connal/ Fredrik Sandberg/TT

Paow ångrar att hon tog Ozempic – det här hände

För en tid sedan postade Paulina “Paow” Danielsson en video på när hon tog Ozempic. Nu går influencern ut och berättar om vad som hände efter, och varför hon ångrar det.


För en tid sedan postade Paulina “Paow” Danielsson en video på när hon tog en spruta thailändskt Ozempic. På videon skrev hon ”äntligen fått tag i äkta Ozempic”, samtidigt som hon sågs injicerade en spruta i sitt lår.

Råkade Paow precis lägga ut en video med kokain på bordet?

Ozempic har ökat på svarta marknaden

Enligt Sveriges Radio så ska försäljningen av läkemedel som just Ozempic ha ökat markant på den svarta marknaden. 

Ozempic är egentligen en medicin för diabetiker, men många använder den nu som ett bantningsmedel för att snabbt rasa i vikt.

Det som säljs på svarta marknaden kan dockvara förfalskningar av Ozempic, vilket skulle kunna vara dödligt menar Tomas Nilsson som är utredare på Läkemedelsverket.

– Vi har sett en ökning och trend i år. När det gäller de här läkemedlen så har vi sett att man till exempel har fått insulin istället för semaglutid och det är givetvis livsfarligt , säger Tomas Nilsson som är utredare på Läkemedelsverket till P3 Nyheter.

Har Zara Larsson opererat rumpan? Nu svarar hon...

Paow erkänner biverkningarna

Nu har Paow erkänt att biverkningarna av sprutan var fruktansvärda. Hon säger att hon inte skulle rekommendera någon att ta sprutan, vilket Bloggbevakning var först att rapportera om.

Enligt Paow ska biverkningarna ha liknat magsjuka.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!