Fröken Snusk är en av artisterna i Melodifestivalen 2024.
Fröken Snusk är en av artisterna i Melodifestivalen 2024. - Foto: Nyheter24 och Henrik Montgomery/TT

Nu berättar Fröken Snusk om kärlekslivet – avslöjar: “Jag är kär i…”

Fröken Snusk och hennes rosa rånarluva har engagerat hela svenska folket, och nu ska epadunk-stjärnan även vara med i Melodifestivalen. För Nyheter24 avslöjar den populära artisten hur det ser ut på kärleksfronten…


Under det gångna året har låten “Rid mig som en dalahäst” fortsatt att spridas som en löpeld på sociala medier, och har håvat in miljontals strömningar på Spotify. Artisten som sjunger den explicita hitlåten är Fröken Snusk, som blivit känd för att dölja sitt ansikte med en rosa rånarluva. 

Vem är Fröken Snusk? Allt om namnet, åldern, låtarna och anmälningarna

Fröken Snusk är med i Melodifestivalen 2024

Fröken Snusk är aktuell i Melodifestivalen 2024, och tillsammans med bland andra Gunilla Persson, Danny Saucedo och duon Medina kommer artisten göra upp om den prestigefyllda sångfågeln. 

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: "Fy, fy, fy!"

Vem är Fröken Snusk bakom masken? 

Spekulationerna kring vem som faktiskt gömmer sig bakom den rosa masken har gått varma, men den omåttligt populära artisten har ännu inte avslöjat vem hon egentligen är. 

Det är alltså väldigt många som är nyfikna på Fröken Snusks riktiga identitet, men epadunk-stjärnan är sparsam med detaljer om sitt privatliv. 

Fröken Snusk avslöjar – hemliga säkerhetsreglerna hon måste följa: "Mer än man tror"

"Om man träffar någon..."

I en tidigare intervju med Nyheter24 fick Fröken Snusk frågan om hur lång tid det tar innan hon, på en dejt, avslöjar vem hon egentligen är. Och det visar sig ta ett bra tag. 

– Jag tror det kommer ta lång tid. Om man träffar någon, så vet man ju aldrig hur länge det håller. Skulle jag droppa det på tredje dejten så kan det ju vara kört. Så det kommer nog ta ett bra tag, om det ens kommer ut. 

Fröken Snusk avslöjar – då tar hon av sig masken

Är Fröken Snusk singel?

I samband med att artisterna i Melodifestivalen 2024 presenterades passade Nyheter24 på att fråga den hajpade stjärnan om kärlekslivet. 

Hur ser det ut på kärleksfronten, dejtar du någon? 

– Nej, jag är singel. Jag är kär i mig själv!, säger Fröken Snusk med ett skratt. 

Är det många som slajdar in i dina DM:s? 

– Det blir det absolut. Väldigt många.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!