Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är idag förlovade. Långt innan Pernilla och Bauer blev ett par var hon tillsammans med polisen Joachim Lennholm. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...


I mars 2021 så började Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, att dejta. Då var han en okänd kille från Åkersberga som jobbade som marknadsansvarig och extraknäckte som modell. 

Idag vet nog de flesta i Sverige vem Christian är, och han syns både på Pernillas sociala medier och i långköraren Wahlgrens värld.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

I augusti i fjol så avslöjade Pernilla i sin podd att Christian fått ett nytt jobb.

– Åh, nu ska jag säga rätt. Christian, min kära pojkvän, har fått nytt jobb. Han ska jobba som inköpschef på Ica. Jätteroligt! Han är jätteglad, berättade Pernilla.

Christians tjänst som inköpschef på ICA är inom kategorin hälsa och skönhet – ett intresse som både Pernilla och hennes dotter Bianca Ingrosso delar.

Innan Pernilla och Christian träffades så var Pernilla singel i hela 13 år. Dessförinnan hade hon varit tillsammans med polisen Joachim Lennholm, med vilken hon fick sonen Theo.

Joachim Lennholm och Pernilla Wahlgren på biopremiär år 2006. Bildkälla: Stella Pictures.

Nyligen berätta Pernilla mer om uppbrottet från Joachim, och vad det var som gjorde att hon blev så förstörd av separationen.

Så från mångsysslaren Emilio Ingrosso som varit både artist, dansare och krögare, via polisen Joachim Lennholm till ICA-handlaren Christian Bauer. Vitt skilda yrken för Pernilla Wahlgrens män, helt enkelt.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gifte sig den 26 maj 1993. Bildkälla: Mark Earthy/TT Bild

Pernilla Wahlgren om ex-pojkvännen Joachim Lennholms jobb som polis

I det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam så diskuterar Pernilla och bästa vännen Sofia Wistam det här med om de tycker att olika yrken är sexigare än andra, och Pernilla berättar då att hon faktiskt en gång i tiden har dejtat en hjärnkirurg.

– Vilket yrke skulle impa mest på dig?, frågar Sofia sin parhäst Pernilla.

– Åh, alla yrken har ju sin charm. Men det är klart, polis, hjärnkirurg eller pilot – där finns det ju mer att prata om, än om man säger "Ja, jag jobbar som inköpschef på ICA", säger Pernilla och skrattar.

– Nej men förstår du? Jag älskar min man, men det är ju inte världens mest spännande jobb om man nu ska diskutera jobb, säger Pernilla Wahlgren om Christian Bauers jobb.

Så mycket pengar tjänar Christian Bauer – feta lönen avslöjad

Lite senare broderar Pernilla ut texten mer:

– Det är klart att jag skojar lite om det här med Christians jobb. Det är mycket siffror och förhandlingar, jag är väldigt ointresserad av siffror. Jag är inte ens intresserad av mina egna siffror, säger Pernilla i podden.  

– Polis, då händer det olika saker hela, hela tiden, säger Pernilla.

– Ja du har ju varit tillsammans med en polis? Var det spännande?, frågar Sofia.

Joachim Lennholm dumpade Pernilla Wahlgren. Hon hamnade då i en oerhörd svacka. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

– Eeeeh, jo men det är klart att det finns mycket storys. Sen har ju dom tystnadsplikt och grejer. Så dom berättar ju inte. Det är mer beskriva scenarier. Det är lite som vårt yrke, det händer ju olika saker varenda dag. Ingen dag är den andra lik, säger Pernilla i podden. 

/
Senaste nytt

Tittarna rasar när Lucas Eriksson lämnar Sveriges mästerkock

igår 22:34

Komikern Richard Lewis är död

igår 22:18
Den amerikanske komikern och skådespelaren Richard Lewis har avlidit, rapporterar Variety.

Ryan Gosling ska sjunga på Oscarsgalan

igår 21:34
Ryan Gosling har dubbla anledningar att vara nervös inför Oscarsgalan. Den amerikanska filmstjärnan är inte bara nominerad till bästa manliga biroll utan ska också uppträda med låten "I'm just Ken" från filmen "Barbie" på galan, meddelar arrangören.

"Warzone" till mobilen får släppdatum

igår 19:06
50 miljoner spelare har registrerat sitt intresse på förhand. Den 21 mars är det dags för dem att lägga vantarna på mobilvarianten av skjutarspelet "Call of duty: Warzone" på sina Android och Ios-prylar.

"Torparrock" öppnar femte deltävlingen

igår 18:32
Karlstadsbördige skådespelaren och musikern Johan Östling öppnar Melodifestivalens femte deltävling i just Karlstad på lördag med en hyllning till Sven-Ingvars klassiker "Torparrock", skriver SVT i ett pressmeddelande.

Karl Fredrik om speciella gåvan från fästmannen Petter: "Det glömmer jag aldrig"

igår 18:07
Karl Fredrik Gustafsson bor tillsammans med fästmannen Petter Kjellén på en gård i Österlen. Paret har hållit ihop sedan studietiden. Här får du veta vad Petter gav Karl Fredrik första gången han blev hembjuden till honom.