Christina Schollin
Christina Schollin har även hon blivit en stor profil på Instagram. - Foto: Stefan Jerrevång/TT Bild, Stella Pictures, Instagram/christinaschollin

Christina Schollins oväntade video på sonen chockar följarna: "Man ryser..."

Christina Schollin vet hur man engagerar. Det är ett av hennes nya klipp ett strålande bevis på – reaktionerna strömmar in, och vi förstår verkligen varför...


Familjen Wahlgren-Ingrosso är utan tvekan Sveriges mest talangfulla när det kommer till sång och artisteri. Både Christina Schollin och Hans Wahlgren är skådespelare, och det där med showbiz gav de även sina barn med modersmjölken.

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest omtyckta artister och under sommaren stod det klart att hon är ny programledare för Allsång på Skansen – ett jobb hon utförde galant, och även nästa år ser vi henne på Sollidens scen igen. 

Hennes bror Niclas Wahlgren har även han en artist och skådespelarkarriär bakom sig, precis som Linus Wahlgren som är allra mest känd som skådespelare. 

Linus Wahlgren har showat och stått på scen sedan han var barn. Här längst till vänster 1986 då han spelade Rasmus i Rasmus på Luffen. Bildkälla: Tomas Oneborg/SvD/TT Bild
Linus Wahlgren har oanade talanger. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Linus har synts i flertalet musikaluppsättningar och flera svenska stora filmer. Men trots att han är kreativt lagd så var det flera som satte kaffet i halsen när han visade upp en något oanad talang.

Därför träffar inte Pernilla Wahglren sin bror: "Det är..."

Christina Schollins klipp på Linus Wahlgren och Benjamin Ingrosso

På Instagram visar Linus mamma Christina Schollin upp ett videoklipp från en impromptu musikkväll hemma hos Pernilla Wahlgren. 

Christina Schollin. Bildkälla: Stella Pictures.

Snön singlar ner över Lidingö, och vid flygeln har Pernillas son Benjamin Ingrosso tagit plats för att ta sig an ett stycke svensk musikhistoria. 

1988 vann Tommy Körberg och Py Bäckman Melodifestivalen med den storslagna balladen, men sedan dess har låten minst sagt levt kvar. Ja, vi pratar så klart om den odödliga klassikern Stad i ljus.

Det skrev Christina Schollin i sitt raderade inlägg om Niclas Wahlgren

Något oväntat så tar Linus ton till Benjamins melodislinga, och Linus river av låten med en otrolig inlevelse – vilket nu chockar Christinas följare på Instagram. 

Visst att han förmodligen också likt övriga familjemedlemmar kan sjunga med stoltheten i behåll – men att han hade såpass stark pipa har nu förbluffat följarna. 

"Ryser", "Gåshud" och "Linus röst är helt fantastisk" var några reaktioner i Christinas kommentarsfält.

Reaktioner på Linus Wahlgrens sång. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält.

Se klippet här: 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

3 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

3 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

3 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

3 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

idag 14:40
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.