Lovisa Worge
Lovisa Worge hade frågestund. - Foto: lovisaworge/Instagram

Därför visar aldrig Lovisa Worge bilder från sin lägenhet

Det är under en frågestund på sin Instagram som Lovisa Worge berättar att det nu kan bli så att hon lämnar Sverige. Hon svarar även på hur det kommer sig att hon aldrig visar några bilder från sin lägenhet.


Det var 2018 som Lovisa Worge stegade in på intervju hos Bianca Ingrosso för att ansöka om tjänsten som hennes assistent. Ganska snabbt efter intervjun hörde Bianca av sig till Lovisa och sa att hon fått tjänsten. 

Under årens gång har tjejernas relation utvecklats från att endast vara kollegor till att även bli bästa vänner. 

– Hon är den i branschen som arbetar absolut hårdast. Det var därför hon fick sin omtalade bonus. Varje gång jag frågat henne om någonting som behövs göras har hon redan gjort det. Helt otroligt, berättade Bianca i en av sina vloggar. 

Lovisa och Bianca träffades första gången 2018. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Idag driver tjejerna Ani Jewels tillsammans. Företaget omsätter omkring 19 miljoner kronor och har även fått en pop up-butik i Stockholm.  

Men utanför jobbet har tjejerna slutat umgåtts lika intensivt. Följarna har haft många frågor om detta vilket Bianca slutligen valde att svara på. 

– Man kan säga att vi vill åt lite olika håll. Men jag menar vi arbetar ju ihop med företaget fortfarande och så, berättade Bianca i podden Högt i tak. 

Och nu har Lovisa berättat att det eventuellt kan bli så att hon flyttar ifrån Sverige. Detta nämnde hon under en frågestund. Men hon svarade även på en annan sak som många undrat.

Lovisa Worge: Då lämnar jag Sverige 

En av följarna frågar nämligen om inte Lovisa kan visa lite mer från sin lägenhet. Hon valde då ärligt att svara: 

"Jag får dagligen frågor om att visa mer från mitt hem. Och för att vara helt ärlig, jag är så trött på min lägenhet och ville flytta för ett år sen. Planen nu är att flytta ihop med min pojkvän. Så just nu får mitt hem inte så mycket kärlek", skriver hon.

Lovisa Worge skriver om en eventuell flytt. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

På frågan om hon skulle kunna tänka sig att flytta till Norge svarade hon: 

"Tiden får berätta. Det enda vi vet är att detta blir året då vi flyttar ihop". 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!