- Foto: Stella Pictures

Miljonregn över Ursäkta-duon – vem tjänar egentligen mest?

Det regnar pengar över duon Johanna Nordström och Edvin Törnblom bakom Ursäkta-podden. Men vem tjänar egentligen mest? Det har Nyheter24 tagit reda på.


Sedan mars 2020 har humorpersonligheterna Johanna Nordström, 28, och Edvin Törnblom, 27, tillsammans drivit Ursäkta-podden. I dag är podden en av Sveriges främsta. 

JLC-killarna badar i pengar – men han tjänar absolut mest

Förutom att höra Johanna Nordström i podden har svenska folket även kunnat se henne i tv-rutan flera gånger. Senast i höstas när humordrottningen tävlade i TV4s Förrädarna.  

Även Edvin Törnblom har blivit ett känt ansikte och hans show "Bögen är lös (i magen) har sålt slut flera gånger.

Johanna Nordström avslöjar: Så många miljoner fick hon för "Ring Polisen" 

Vem tjänar mest?

Enligt uppgifter från skatteverket som Nyheter24 har tagit del av så hade Johanna Nordström under 2022 en fastställd förvärvsinkomst på 1 789 000 kronor. Fördelat över årets tolv månader gav det henne en månadslön på över 149 000 kronor.

Hack i häl kommer kollegan som 2022 hade en fastställd förvärvsinkomst på 1 780 500 kronor. Fördelat över årets tolv månader gav det honom en månadslön på omkring 148 000 kronor.

– Jag vet verkligen hur det är att inte ha pengar. För bara ett och ett halvt år sedan lånade jag pengar av mina föräldrar för att betala hyran. Och de har inget överflöd, så jag kommer inte från pengar, har Edvin Törnblom sagt i en intervju med Expressen 2023.

Edvin Törnbloms lyxiga lön – det köpte han efter sin första intjänade miljon

Anne Lundbergs lyxlön – så mycket tjänar folkkära tv-profilen

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!