Alex Ceesay
Alex Ceesay avslöjade för sina följare hur han såg ut innan han blev en flitig gymbesökare. - Foto: Instagram/alexceesay444. Bilden är ett montage.

Så såg Alex Ceesay ut innan han började träna

Det var på Instagram Story som rapparen och Youtube-profilen Alex Ceesay delade med sig av en bild som visade hur han såg ut långt innan han blev den flitiga gymbesökare han är idag. Läs mer och se bilden här!


På Youtube har rapparen Alex Ceesay närmare 115 000 prenumeranter. Efter en längre tids uppehåll gjorde han nyligen comeback på sin kanal, genom att spela in en video tillsammans med sin nya flickvän Ellinor "Ellie" Heienbrok, 24. Där svarade de på följarnas frågor och det handlade om både mer intima frågor till funderingar över Ceesays tidigare missbruk.

I sina sociala medier har Ceesay varit öppen med sitt stökiga förflutna, och han har spenderat en större del av sitt liv bakom murarna. 

Han har avtjänat flera långa fängelsestraff, bland annat ett på högrisk-anstalten Kumla. Men efter att han kommit ut i friheten igen så föll han ganska snabbt tillbaka in i kriminaliteten.

– När jag kom ut efter fem år kom jag ut till ett helt nytt liv. Jag kunde välja att antingen bara satsa på musiken, eller så kunde jag välja fester, droger och musiken. Sanningen är den att jag valde det senare, och snart var jag tillbaka, berättade Ceesay i en intervju med TT, via Aftonbladet, år 2021.

Efter att ha missbrukat alkohol och droger från och till i många år så har Ceesay nu varit nykter och drogfri i 11 månader.

Alex Ceesay. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Alex Ceesay om sin träning

Den som följer Alex Ceesay på Instagram förknippar honom förmodligen både med de framträdande ärren i ansiktet och att han kanske inte är den som slarvar på gymmet. 

Så fick Alex Ceesay sina ärr: "På Kumla så..."

I en video på Youtube berättade Alex Ceesay för ett par år sedan om träningens roll i hans liv.

– Jag har tränat länge. Jag satt inne mellan 2011 och 2016 och det fanns inget annat att göra egentligen än att bråka och träna, berättade han i ett klipp i på Youtube.

Alex Ceesay är kanske lika känd för sitt ärr som sina biceps. Bildkälla: Instagram/alexceesay444
På Youtube har Alex Ceesay berättat om sin träningsrutin. Bildkälla: Instagram/alexceesay444

Så såg Alex Ceesay ut innan han började träna

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur tv-profilen Sandra "Farmen-Sandra" Öder såg ut innan hon började träna – och hon är inte ensam om att ha genomgått en otrolig transformation.

I februari 2024 la Alex Ceesay ut det här klippet från ett träningspass. Bildkälla: Instagram/alexceesay444

På Instagram delade Alex Ceesay nyligen av sig en "throwback"-bild som visade hur han såg ut innan skivstången och proteinpulvret blev en del av hans vardag.

Alex Ceesay visade sina följare hur han såg ut långt före skivstång och timmar på gymmet. Bildkälla: Instagram/alexceesay444
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!