Filippa Toremo och Kit Gabriel
Filippa Toremo och Kit Gabriel har sonen Todd tillsammans. - Foto: SVT, Instagram/filippatoremo. Bilden är ett montage.

Det jobbar Filippa Toremos pojkvän Kit Gabriel med – egentligen

I SVT Edits dokumentär Gravid utan att veta fick tittarna följa Filippa Toremos gravidresa. Nu får vi även bekanta oss med "baby daddyn" Kit Gabriel, som ger sin version av det hela i SVT:s uppföljning Pappa utan att veta.


Idag bor Kit Gabriel och Filippa Toremo tillsammans i Vasastan i Stockholm med sonen Todd. Men det var inte alltid helt självklart att det skulle bli så.

Filippa Toremo blev bekant för svenska folket som Anis don Deminas flickvän. Men efter att paret i oktober 2021 separerat så fortsatte Filippa på influencerbanan och jobbade bland annat på sminkmärket CAIA Cosmetics.

Men det är inte det enda som Filippa Toremo har uppmärksammats för. I november 2022 så upptäckte nämligen Filippa att hon var gravid i sjätte månaden, något hon hade blivit trots att hon åt p-piller. Filippa själv trodde att det var hennes IBS som spökade. Men i själva verket var det en bebis.

Den 27 februari 2023 födde Filippa sonen Todd, och hon kom även att berätta om hela sin resa i SVT: Edits dokumentär Gravid utan att veta. Nu har SVT följt upp den första delen med att även fokusera på Todds pappa Kit Gabriel och hur han tog nyheten om att bli pappa.

Kit Gabriel. Bildkälla: SVT Edit

Kit Gabriel om att bli pappa utan att veta

I dokumentären Pappa utan att veta berättar Kit Gabriel om tiden före barn.

– Mitt liv bestod mest av att jobba. Helt ärligt. Det var också mycket event, träffa kompisar, hitta på roliga saker, Fri!, berättar han.

Kit Gabriel berättar även att han och Filippa träffades när de jobbade tillsammans och att de fattade tycke för varandra.

Så träffades Filippa Toremo och Kit Gabriel

Men vad är det egentligen som jobbar Kit med?

Efter att ha pluggat på affärsskolan IHM Business School så har Kit jobbat på reklambyrån Creed Media med kontor i Vasastan i Stockholm. På Creed har Kit avancerat från kampanjmanager till att ha ett större ansvar – idag har han titeln "Operations Lead" på reklambyrån, skriver han på sin Linkedin.

Men det är inte bara Kit det går bra för jobbmässigt. Även Filippa Toremo har dragit in rejält med pengar på sitt jobb – här kan du läsa mer om hennes inkomst.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

igår 14:46
Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

igår 14:36
Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".