Hur ser Martinus Gunnarsens drömtjej ut egentligen?
Hur ser Martinus Gunnarsens drömtjej ut egentligen? - Foto: Stella Pictures

Bilden avslöjar: Hon är Martinus drömtjej

Succétvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen kan knappt gå på röda mattan utan att få frågor om deras kärleksliv. Martinus är "single and ready to mingle" – men vem är hans drömtjej? Vi har svaret på den frågan.


Den norska popduon Marcus Gunnarsen och Martinus Gunnarsen slog igenom för den svenska publiken på allvar när de deltog i Melodifestivalen 2023, efter flera år som artister i hemlandet Norge. Bidraget "Air" kom på en välförtjänt andraplats efter Mello-drottningen Loreen.

Men Marcus och Martinus nöjde sig inte med den silvermedaljen. I Melodifestivalen 2024 har de gjort comeback med låten "Unforgettable" – och om man ska tro på oddsen blir det just den som vinner hela finalen den 9 mars. 

Här kan du läsa alla våra nyheter om Melodifestivalen 2024.

Norska stjärnan: "Det är ju sinnessjukt!"

Att den vinsttippade duon kommer från Norge, men ändå tävlar i den svenska Melodifestivalen, har varit föremål för diskussion vid flera tillfällen.

När Beck-skådisen och landsmannen Kristofer Hivju fick höra om nyheten kunde han inte dölja sin förvåning.

– Ni behöver inte norska artister. Det är ju sinnessjukt!, har han sagt i en intervju med Expressen.

Läs mer om norska stjärnans reaktion på Marcus och Martinus Mello-medverkan här.

Marcus och Martinus – vem är singel och vem har partner?

En annan snackis de senaste veckorna har varit Martinus kärleksliv. Han är nämligen singel, medan tvillingbrorsan Marcus kilar stadigt med flickvännen Nora Fossland Gartland

Samma vecka som Marcus och Martinus skulle kliva upp på Mello-scenen i Karlstad skapade Martinus rubriker när hans profil plötsligt dök upp på dejtingappen Tinder. Helt ointresserad av att träffa någon verkar han med andra ord inte vara.

I intervjuer på sociala medier har duon vid upprepade tillfällen fått frågan om hur de skulle beskriva Martinus drömtjej.

– Hon börjar med "Bianca", slutar med "Ingrosso", har Marcus skämtsamt sagt om sin tvillingsbrors tjejsmak utseendemässigt. 

Han har i en annan intervju sagt att sångerskan Madison Beer också faller honom i smaken utseendemässigt. 

Vi lät AI granska hur ofta Bianca nämner Caia – utan att göra reklam

Bianca Ingrosso till vänster, Madison Beer till höger. Foto: Stella Pictures

Det viktigaste är att Marcus och hans tjej har det bra tillsammans, berättar han i en video med Hänt – men han skulle inte ha något emot att hon var fotbollsintresserad och från Sverige.

Martinus drömtjej – enligt AI

Baserat på de instruktionerna bad Nyheter24 AI-bildverktyget Midjourney att ta fram en bild på Martinus drömtjej – och här är resultatet. 

Visst blir man nyfiken på att veta hur träffsäker bilden är? 

Vi har sökt Marcus och Martinus för en kommentar, men vid publiceringstillfället har de ännu inte återkopplat.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!