Därför pratar alla om Ben Mitkus gränslösa aprilskämt

Det var under första april som Youtubestjärnan Ben Mitkus gick ut med en meddelande på sina sociala medier där han bad om ursäkt för det osmakliga aprilskämt han dragit till med. Men sedan kom sanningen fram.


Det var 2016 som Ben Mitkus klev in i Ung & Bortskämd". Efter det skulle inte livet bli sig likt. 

Ben valde att satsa på en Youtubekanal som växte explosionsartat. Idag har han över 500 000 prenumeranter och han har även varit med i en rad program så som Farmen VIP och realityserien ”Good luck guys”.

Allt om Ben Mitkus: Barn, flickvän, ålder, ex-flickvänner och uppväxt

Men mycket annat har hänt för Ben under de senaste åren. Han har nämligen träffat sin livs kärlek i Caroline Johnson och 2023 fick de sitt första gemensamma barn.

Ben och Caroline bestämde sig snabbt för att köpa en bostad till familjen men insåg att det skulle behöva en kontantinsats på omkring 600 000 kronor. Ben hade hört att många influencers idag tjänar rediga hackor på att vlogga ofta – vilket han nu valde att testa på. Varje dag. 

Och OM det gav avkastning.

90 dagar i sträck vloggade paret om sin vardag vilket slutade med att det trillat in över en miljon på kontot. 

Ben Mitkus pinsamma handling på Coop: "Det såg ut som..."

”Tack så jättemycket verkligen till alla er som varit med oss varje dag. Ni är helt fantastiska och tack för att ni hjälpt oss så mycket med vår framtid och husdröm. Overkligt, men VI GJORDE det tillsammans. Förevigt tacksam", skrev han ut till sina följare. 

Därför pratar alla om Ben Mitkus aprilskämt

Ben befinner sig just nu i en redig bebisbubbla men då och då väljer han att busa till det med sina följare – och denna gång tog han det steget längre. 

Under första april gick nämligen Ben ut med en ursäkt till sina följare. Detta efter att han ska ha lagt ut ett osmakligt skämt på Instagram. 

Ben Mitkus inlägg. Bildkälla: benmitkus/Instagram

Men sanningen är den att – det var det som var just skämtet. Att Ben aldrig la ut något skämt. 

Överallt på sociala medier skrev skvallerkonton, vanliga konton och andra bloggkonton och frågade vad exakt Ben lagt ut. Men i kommentarsfältet kan man nu se att de flesta börjat inse att det var inlägget som var skämtet. 

Följarna riktar hårda anklagelser mot Ben Mitkus

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!