- Foto: Stella Pictures

Allt om Bathina Philipson: exet, barn och podd

Bathina Philipson är aktuell i "Hela kändis-Sverige bakar". Men hur mycket vet du egentligen om tv-profilen? Nyheter24 har samlat allt du vill veta om henne.


Bathina Philipson är aktuell i "Hela kändis-Sverige bakar". Hon har tidigare arbetar på TV3 och tävlat i "Let´s Dance", men hur mycket vet du egentligen om henne?

Bathina Philipson ålder – hur gammal är hon? 

Bathina Philipson föddes den 10 september 1978. Hon fyller 46 år hösten 2024.

Har Bathina Philipson barn? 

Bathina Philipson har tre barn med Anders “Aje” Philipson. Barnen heter Axel, Hugo och Märta

– För det mesta är jag nog mer som en kompis mot mina barn än som en mamma. Det där är ju en balansgång så klart, men jag är inte speciellt mammig eller puttinuttig om man säger så, sa hon Expressen 2020.

Hon har även sex styvbarn eftersom Aje Philipson har barn med två kvinnor från tidigare förhållanden.

Deltagare anklagas för vikthån i Robinson 2024: "Elak"

Bethina Philipson med barnen Hugo och Märta. Foto: Stella Pictures

Bathina Philipson skilsmässa – har hon skiljt sig från Aje Philipson?

Bathina Philipson träffade affärsmannen och kungavännen Aje Philipson i början av 2000-talet. Då var Bathina Philipson 22 år gammal och Aje Philipson var 57 år gammal. 2004 gift sig paret och nu har de tre barn ihop.

Men hösten 2022 beslutade paret att skilja sig. 

– Jo men om man är vänner och man försöker göra det bästa för barnen och man försöker att inte bråka och man försöker vara vuxen. Då tror jag inte att det behöver bli så smärtsamt för barn, utan smärtsamt blir det ju när föräldrarna bråkar och börjar snacka skit om varandra. Det finns ingen anledning för mig att prata illa om Aje och det finns ingen anledning för Aje att prata illa om mig, sa Bathina Philipson till Hänt efter skilsmässan.

Hon är Irma Lethosalos okända dotter

Bathina Philipson partner – är hon singel?

I en intervju med Expressen berättar Bathina Philipson att hon inte gett sig ut på dejtingmarknaden efter skilsmässan. 

Bathina Philipson och Aje Philipson på kung Carl Gustafs 60 års firande. Foto: Maja Suslin/TT

Bathina Philipsons lyxiga lägenhet – bor hon kvar?

Bathina Philipson och exmannen bodde tillsammans i en gigantisk lägenhet på Östermalm. Lägenheten är 470 kvadratmeter stor, fördelat på tio rum. Men i och med skilsmässan bor Bathina Philipson inte kvar i lägenheten. Det beror enligt Aftonbladet på att paret har valt att inte dela sina tillgångar.

Exakt hur Bathina Philipson bor nu går inte att svara på. Men i en intervju med Aftonbladet berättar hon att hon bor nära exmannens lägenhet för att det ska bli enkelt för barnen att gå emellan.

– Vi bor bara två minuters gångavstånd från varandra, vi har försökt göra det så smidigt som möjligt, sa hon till tidningen 2022.

Allt om Filippa Fernqvist: Familj, flickvän och att vara trans

Har Bathina Philipson en podd?

Det stämmer att Bathina Philipson har en podcast. Podden heter “Bathinas skilda möten” och i den pratar hon med framgångsrika personer om deras liv.

– Mina gäster har nästan alla en bakgrund i en annan kultur och deras erfarenheter är viktiga i det samhällsklimat som vi befinner oss i nu. Hur har de här människorna lyckats, hur har de blivit framgångsrika? Jag tror att svaret delvis kan göra Sverige till ett bättre land, mindre segregerat, sa hon till Barometern 2018.

Bathina Philipson ung – hur var hennes uppväxt? 

Bathina Philipson föddes i Syrien men familjen flydde till Sverige när hon var ett litet barn. Hon är uppväxt i Uppsala och har åtta syskon. I en intervju med Barometern beskriver hon sig själv som ett nyfiket och självsäkert barn.

– Folk kallar mig social kameleont, men jag vet inte om det är rätt benämning. Jag är helt enkelt nyfiken och tycker om att prata med människor. Det är en kulturell grej tror jag, jag har fått med mig det hemifrån. "Är du full?", frågar folk om jag pratar med främlingar på gatan. Nej, jag är Bathina. Jag tycker om att lyssna på människor och hittar alltid något intressant hos alla, sa hon till tidningen.

Det vägrade Lucas göra i Sveriges mästerkock 2024: "Töntigt"

Vad heter Bathina Philipson på Instagram?

På Instagram heter Bathina Philipson @Bathina.philipson.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!