Angelica Blick
Angelica Blick har förlovat sig med pojkvännen Jesper Lindstrand. Bildkälla: Instagram/Angelica Blick

Galna detaljen i Angelica Blicks förlovningsvideo

Angelica Blick och pojkvännen Jesper Lindstrand har förlovat sig. Men paret var inte medvetna om varandras planer – båda hade nämligen planerat att fria.


Influncern Angelica Blick, 33, och pojkvännen Jesper Lindstrand, 28, har förlovat sig.

Paret befinner sig just nu i Italien och den 26 april friade de till varandra, omedvetna om varandras planer. Nu berättar hon om de lyckliga nyheterna på Instagram.

Angelica Blick har varit förlovad tidigare. Bildkälla: STELLA Pictures/Robert Eklund

Influencers bryter mot lagen – riskerar skyhöga böter

Varit förlovad en gång tidigare

Angelica Blick har varit förlovad en gång tidigare, med sitt ex André Bånghäll. Angelica och André träffades 2014 och var ett par fram till 2021. De skulle ha gift sig sommaren 2020, men på grund av pandemin blev bröllopet uppskjutet ett år. 

Det kom som en chock för det tidigare förlovade parets följare när de berättade att de valt att gå skilda vägar. Det hela ska ha varit ett gemensamt beslut. 

Angelica Blick och André Bånghäll har gjort slut

"Vi har kämpat på ett tag som många gör och kände att vi inte kunde fortsätta att leva så", skrev Angelica på Instagram vid tillfället.

Friade till varandra: "Hade ingen aning"

Det var sommaren 2022 som Angelica och Jesper blev ett par. Nu har Angelica förlovat sig med sin stora kärlek. Båda gick ner på knä framför varandra i Italien och frågade om den andra ville spendera resten av livet tillsammans. 

"JA & JA. 26.04.24 - dagen som vi båda friade till varandra, omedvetna om den andra personens planer. Jesper -  Du är mitt hem, mitt hjärta, min trygga plats och mitt livs kärlek. Den mest värdefulla gåvan i livet är att ha ditt hjärta", skriver Angelica på Instagram. 

”Vi båda blev väldigt chockade! Det var så sjukt! Ingen av oss hade den blekaste aningen om den andres frieri haha! De kanske känns som att vi stageat det men det har vi absolut inte. Vi var båda i chock haha”, skriver hon till Aftonbladet.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid

Stort grattis Angelica och Jesper!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!