- Foto: Instagram/Mybabydolls

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid

Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.


Satu Nordling Gonzalez, 40, är en känd svensk influencer som driver en bloggen och Instagramkontot "My baby dolls" som följs av över 570 000 personer.

På sociala medier delar hon med sig om livet med sin stora familj som består av henne, hennes man och deras elva barn, som snart blir 12 stycken.

Förlorade en dotter plötsligt 

I maj förra året förlorade familj plötsligt det näst äldsta barnet Vanessa, 13. 

Det började med att dottern vaknade en natt och kräktes. När hon sedan fick svårt att andas ringde mamman SOS alarm. Väl på sjukhus verkade läget okej men det ändrades snabbt när Vanessa fick hjärtstopp. 

Hjärtstoppet orsakades av att hennes aorta, även kallat stora kroppspulsådern, hade spruckit i halsen. Det berodde på ömtålig blodkärl och det var endast en tidsfråga innan det skulle ske.

– Jag är helt sönder, samtidigt som jag försöker vara stark för resten av barnen. Varje andetag gör så ont. Saknaden är enorm och jag vet inte hur jag ska leva livet utan henne, sa hon till Expressen då.

Wilma Holmqvist har förlovat sig – med proffs-skidåkaren

Gravid med det tolfte barnet

På Instagram har Satu Nordling Gonzalez gått ut med att hon är gravid med sitt tolfte barn.

”Just här är vi så glada för detta lilla hopp om ljus som kommer till oss. Men det ger också en sådan virvelvind av känslor. Förlusten och sorgen efter vår Vanessa är så enorm, fylld i varje tum av mig och vi vet alla att den här bebisen inte är här för att ersätta henne. Ingen kan och kommer aldrig att göra det. Jag trodde aldrig att jag skulle göra den här resan utan Bessa vid min sida, och det sårar mig på fler sätt som jag kan förklara. Så här skulle det inte vara.”, skriver hon i Instagraminlägget. 

Omdebatterade trenden –  att föda barn hemma: "Intuitivt"

Robinson 2024: Vi måste prata om det killarna gjorde på stranden

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam unnar sig ENORM utdelning

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!