Filip Lamprecht
Filip Lamprecht och flickvännen Linn Hegdal flyttar isär efter att ha varit sambos. Det här är varför. Bildkälla: Instagram/Filip Kaspersen Lamprecht

Därför flyttar Filip Lamprecht och Linn Hegdal isär

Filip Lamprecht och Linn Hegdal träffades i "Let's Dance" år 2021 och blev senare ett par. Men nu har paret valt att gå från att vara sambos till att återgå till särbos. "Det är bara skönt", säger Filip.


Filip Kaspersen Lamprecht har tidigare vunnit både Hela kändis-Sverige bakar och Let's Dance, men nu hoppas han kunna kamma hem en vinst tredje gången gillt i Sveriges mästerkock VIP.

Men utöver att han är aktuell i matlagningsprogrammet, händer annat på den privata fronten. Filip och flickvännen Linn Hegdal flyttar nämligen isär efter att ha bott ihop. Nyheter24 reder nu ut varför de går från sambos till särbos. 

Filip Lamprecht: Hans kända pappa, Linn Hegdal och flickvän

Otrohetsrykten runt Filip Lamprecht och Linn fick Peg att gå i terapi

Filip Lamprecht: "Störtkär och lycklig"

Filip Lamprecht och Linn Hegdal träffades först när de dansade tillsammans i "Let's Dance" där de kammade hem vinsten. Vid tidpunkten var Filip i en relation med artisten och tv-profilen Peg Parnevik, en relation som varade i sex år. 

Men i samband med Filips medverkan i "Let's Dance" fick relationen med Peg ett abrupt slut. Det var många rykten som florerade om det tidigare paret under Filips medverkan i programmet, och några månader senare fick det svenska folket ryktet bekräftat. 

Det var sedan i början av 2024 som Filip la ut en bild på Instagram där han avslöjade att han och Linn firade ett år tillsammans med en hyllande text.

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig", skrev han.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht dansade tillsammans i "Let's Dance" år 2021 och blev ett par året därpå. Bildkälla: STELLA Pictures/Jari Kantola

Lamprechts smygvideo visar upp Kristin Kaspersens superkropp

Därför flyttar Filip Lamprecht och Linn Hegdal isär

Trots att paret verkar lyckliga avslöjar Filip att de valt att flytta isär. Paret har varit sambos under en period, men nu återgått till att vara särbos, det berättar Filip för Hänt.

– Än så länge så har vi två lägenheter, och det är ganska skönt. Vi har bott tillsammans ett tag innan och sådär. Men ja, det är bara skönt. Hon pluggar ju och jag jobbar ganska mycket hemifrån så då är det najs att ha lite space, säger han.

Filip och Linn verkar inte ha några planer på att flytta ihop igen. Däremot bekräftar Filip att flickvännen har hjälpt till att göra lägenheten hemtrevlig, trots att hon har sitt eget hem. 

– Det är ju en ”never ending story”. Men jag är så glad i den. Vi är inte klara men jag älskar den.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!