Bingo Rimér
Bingo Rimérs dotter Nova fick en lägenhet på Södermalm, men det dög inte – hon vill bo på Östermalm. Bildkälla: Jessica Gow/TT/Instagram/Bingo Rimér

Bingo Rimérs dotter fick lägenhet på Södermalm - dög inte

När Bingo Rimérs dotter Nova ville flytta hemifrån gjorde Bingo precis vad en omtänksam pappa gärna gör – han drog i några trådar för att hitta ett boende till sin älskade dotter. Bingo hittade en lägenhet på Södermalm, men det dög inte riktigt...


I dag lever Bingo Rimér tillsammans med Julia Franzén. Tidigare var Bingo och Katrin Zytomierska ett par mellan åren 2009 och 2015, tillsammans fick de sönerna Ringo och Rambo. Men han har även dottern Nova från en tidigare relationen med Erika Heizinger.

När dottern Nova skulle leta efter en egen lya passade Bingo själv på att kolla runt efter ett boende. Han hittade en lägenhet på Södermalm i Stockholm, men det passade sig inte riktigt.

Julia Franzén vägrar att svara på reporterns grova fråga

Bingo Rimér med barnen Nova och Ringo år 2017. Bildkälla: Stella Pictures

Bingo Rimér lägger korten på bordet – det har hänt mellan Katrin och Julia

Nova Rimérs två önskemål i livet – fred på jorden och en Östermalms-lägenhet

I helgen la Bingo ut ett inlägg på Instagram där han öppenhjärtligt frågade sina följare om det finns någon som vill hyra ut en lägenhet till hans dotter Nova. Hennes två största önskemål i livet är nämligen fred på jorden och en lägenhet på Östermalm.

"VEM KAN HJÄLPA MIN DOTTER?", inleder Bingo inlägget med.

Bingo beskriver att det inte finns någon mer fulländad och underbar person som hans dotter Nova. Hon ska enligt sin pappa vara både rökfri, skötsam, ödmjuk och snäll. Sunda värderingar har hon också och känner empati för alla människor på jorden.

Svindlande summan – så mycket är Julia och Bingo redo att betala för tvillingar

Bingo Rimér om dottern: "Vill hellre bo på Östermalm"

Bingo fortsätter inlägget med att hylla sin dotter. Han förklara att många experter är helt övertygade om att Nova kan stå på tur att helgonförklaras av Påven på Petersplatsen i Rom.

"Hon är som en stjärna som hela tiden ökar sin ljusstyrka kraftigt. Namnet Nova betyder "ny stjärna".", skriver han.

"Jag hade redan löst en lägenhet i andra hand på Södermalm, men hon vill mycket hellre bo på Östermalm. Fråga mig inte varför – Södermalm är ju så trevligt! Kanske finns det någon som följer mig som vill hyra ut sin lägenhet på Östermalm eller som vet om någon ledig lägenhet?", skriver han.

Nova hade alltså fått ett andrahandskontrakt på en lägenhet i stadsdelen Södermalm i Stockholm, något som hon inte var helt nöjd med. Nu fortsätter sökandet. 

Vi hoppas att du hittar en lägenhet som tillslut känns rätt Nova!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!