Bingo Rimér
Bingo Rimér och Julia Franzén åker iväg. - Foto: Pontus Lundahl/TT

Sa precis Bingo Rimér att han och Julia ska göra slut?

Bingo Rimér och Julia Franzén kommer att stänga av sina sociala medier för att åka på en resa tillsammans. Men resan kan komma att bli den sista de gör som par.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

I november 2020 bekräftade Bingo Rimér det som följarna redan anat under en tid – att han och Julia Franzén dejtade. 

Men kärleken mellan paret blev inte långvarig, och under 2021 axlade Julia Franzén rollen som Bachelorette i jakten på den stora kärleken. Efter en höst full av dejter och spirande romanser slutade äventyret på sämsta tänkbara sätt för Julia som blev inblandad i en del kärlekstrassel efter inspelningen. 

LÄS MER: Bingo Rimér lägger upp smygtagen nakenbild på Julia Franzén

Men sedan hände någonting annat....

På Instagram kunde följarna med hjälp av bilder och stories börja se hintar av att Julia och Bingo hittat tillbaka till varandra.

Och mycket riktigt stämde det. 

LÄS MER: Bingo och Julia går i parterapi – det här är varför

Bingo Rimér och Julia Franzén är upp över öronen kära idag. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

I dag är paret upp över öronen kära i varandra. De har även fryst in både ägg och embryon i hopp om att snart kunna skaffa gemensamma barn. De har även förlovat sig och av det man kunnat tyda av parets serie så har Julia redan haft sin möhippa.

Men allt har inte bara varit guld och gröna skogar. I parets egen serie "Bingo och Julia" så har paret varit öppna med att de både går i parterapi och kämpar på med relationen – trots att kärleken är stark. 

LÄS MER: Därför har Julia Franzén skaffat en egen lägenhet: "Perfekt för mig"

Det är också en av anledningarna till att paret för ett år sedan begav sig till kursgården Vitalisera där de bland annat åt vegansk mat, inte pratade med varandra och lyssnade på samtal som hölls av olika kursledare. 

Och nu ska de tillbaka. 

"Jag är här med Jullan och jag tror, helt ärligt, att antingen kommer vi att lära oss att kommunicera med varandra eller så är det den här kursen som får oss att gå skilda vägar", skriver Bingo

"Vi kommer få verktyg för att kunna nära allt det där fina som vi båda längtar efter och sedan förhoppningsvis låta det få växa i vår relation. Det är nu det gäller. Sista anhalten och nu ska det avgöras. Blir det vi två?", skriver han

LÄS MER: Svindlande summan – så mycket är Julia och Bingo redo att betala för tvillingar

Paret kommer att vara offline från sociala medier i cirka en vecka innan de åker ifrån kursgården.