- Foto: Stella Pictures

Därför har Julia Franzén skaffat en egen lägenhet: "Perfekt för mig"

Julia Franzén är förlovad med fästmannen Bingo Rimér. Men trots det har hon nu skaffat en egen lägenhet i födelseorten Lerum. Här är vad som har hänt.


Julia Franzén har synts i tv-rutan flera gånger men främst känner vi igen henne från dejtingprogrammet Bachelorette 2021. I programmet fick hon dejta flera killar samtidigt i hopp om att hitta kärleken. Men någon kärlek fann hon inte. 

Väl tillbaka i Sverige och Stockholm träffar hon exet Bingo Rimér och kärleken blomstrar. Nu två år senare är de förlovade.

Så många gånger i veckan har Bingo och Julia sex – svaret kommer att chocka dig

Varför har Julia Franzén skaffat en egen lägenhet?

Men nu börjar följarna undra om det verkligen går så bra för paret, för på en Instagram-story berättar Julia Franzén att hon har skaffat sig en egen lägenhet i födelseorten Lerum.

"Jag har precis skaffat en lägenhet i Lerum för att jag har hela min familj här. Mamma, pappa, syrran med familj, brorsan, mormor, morfar, moster, kusiner, närmsta vänner. Alla är i Lerum.", skriver hon på en Instagram-story, enligt Hänt.

Därför kommer inte Bingo Rimér och Julia Franzén fira nyår ihop

Men hur permanent lägenheten är, är ännu oklart.

"Men den är perfekt för mig nu detta året för att se hur det är att vara i Lerum, hur mycket jag är här osv.", skriver hon på sin Instagram-story.

Foto: Julia Franzen/Instagram

Hur är förhållandet med Bingo Rimér?

Detta har fått Julia Franzéns följare att undra hur förhållandet med fästmannen är. Nyheter24 har tidigare rapporterat om att Julia Franzén har valt att vara mer privat. 

Här kan du läsa mer om det: Julia Franzén oroar följarna med sin senaste bild

Men att döma från hennes Instagram-story så verkar förhållandet rulla på. På Instagram får hon frågan om hur ofta hon och Bingo Rimér pratar om dagarna. 

Då svarar hon: 

"Oftast morgon, lunch och kväll. Vi båda har alltid sagt att det är något mysigt med att vara ifrån varandra för vi pratar mycket mer med varandra då."

Svindlande summan – så mycket är Julia och Bingo redo att betala för tvillingar

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!