Tommy Nilsson
Hur är egentligen Gynning och Tommy Nilsson ihoplänkade? - Foto: Anders Wiklund/TT Bild

Tommy Nilssons dotter Angelica Edlund är bukis med Gynning

Allsång på Skansen-aktuella Tommy Nilsson, 64, har i dag sex stycken barn med fyra olika kvinnor. Hans första barn är Angelica Englund, som har en koppling till Carolina Gynning.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Tommy Nilsson, 64, och nuvarande sambon Linda Olsson, 44, träffades på Guldmasken år 2008. 

Deras första gemensamma barn fick de 2011 i form av sonen Tim, och 2022 fick de dottern Leona. Det var de första barnen för Linda – men långt ifrån de första för Tommy.

LÄS MER: Tommy Nilsson om åldersskillnaden till 20 år yngre Linda: "Orkar inte ligga..."

Tommy Nilsson, 64, och nuvarande sambon Linda Olsson. Bildkälla: Instagram

Sedan sitt äktenskap med Malin Berghagen har Tommy barnen Linn och Isak, och även dottern Angelica och sonen Kalle från två andra relationer.

Tommy fick sonen Kalle tillsammans med ex-hustrun Catherine Haag som år 2015 gick bort i cancer.

Sitt första barn, dotter Angelica Edlund, fick Tommy Nilsson som 19-åring och det senaste tillskottet fick han som 62-åring. Det kan låta som mycket att hålla reda på – vilket Tommy själv erkänt att det är.

LÄS MER: Tommy Nilsson om sitt alkoholmissbruk: "Jag kunde bli elak"

– Nej men det är klart, det blir ju olika relationer till allihopa och de har ju olika mammor nästan allihopa. Det är ju fyra stycken mammor, det är som att skjuta sig själv i huvudet faktiskt, säger Tommy med lätt skratt-anda i en intervju med Hänt.

Tommy Nilsson om relationen till Angelica: "Inte alltid varit bra"

Då Tommy endast var 19 år gammal när han blev pappa till Angelina Edlund har han flera gånger betonat att han inte var riktigt redo och just då inte tog det ansvar som man kanske bör göra. 

– Angelica och jag träffades inte så mycket den första tiden och sedan har vi kämpat med det. Det var en period när man fick ta lite skit för att man inte var där. Men nu är vi på banan igen. Så jag hoppas att det går bra för henne och familjen nu.

LÄS MER: Det skrev Tommy Nilsson till Pernilla Wahlgren efter sexryktet: “Jäkla…”

När Angelica var 20 år fick hon sonen Robin. Och när sonen Robin var omkring 20 så fick även han barn. Det var på så sätt Tommy blev gammelmorfar och pappa samma år. 

– Han har inte lärt sig ett skit, sa han skämtsamt, till Expressen.

Angelina lever det lugna familjelivet idag men det inte alla vet är att hon tidigare dejtat Olivier de Paris som 2004 blev en stor profil i Big Brother Sverige.

Olivier var även tillsammans med Carolina Gynning som han träffade i Big Brother-huset. Parets relation var dock åt det stormigare hållet så efter några månader bröts förlovningen och paret gjorde slut. 

Carolina Gynning firar vinsten i "Big Brother" med dåvarande pojkvännen Oliver De Paris. Bildkälla: Mats Andersson/TT Bild

I dag är Carolina Gynning tillsammans Viktor Philipson och paret har ett gemensamt barn. Carolina har sedan tidigare två döttrar med Alexander Lydecker

LÄS MER: 12 svenska kändisar om varför de inte dricker alkohol