Josephine Qvist
Josephine Qvist och Marco Galvan blev nyligen föräldrar. - Foto: Instagram

Josephine Qvist delar bild på sin kropp efter förlossningen

Influencern Josephine Qvist blev nyligen mamma till sin lille knodd Leo. Inte lång tid senare valde hon att dela en bild på sin kropp.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Josephine Qvist, 31, är tv-profilen som i dag helt sadlat om till influencer. 

2023 gick hon ut med att hon träffat en ny kärlek, nämligen den personliga tränaren Marco Galvan, 35. Drygt ett halvår senare gick paret ut med att Josephine var gravid och att sonen skulle anlända lagom till sommaren – vilket han gjorde. 

LÄS MER: Josephine Qvist attackerad av följarna efter bilden på väskan: "Osmakligt"

Sonen Leo anlände för ett par veckor sedan. Förlossningen ägde rum på ett sjukhus i Marbella och avslutades med sugklocka. Josephine berättade på Snapchat att förlossningen var traumatisk men att hon nu är lycklig och mår bra. 

Till Mama berättar hon att hon inte ansåg att barnmorskorna var särskilt trevliga samt att arbetet med sugklockan inte alls blev som tänkt. 

– Det gick bra och han är hel och frisk, vilket är det viktigaste, men min läkare och sjuksköterskor var inte som som jag hade hoppats att de skulle vara. Ingen var snäll, mjuk och frågade hur jag mådde. De pratade knappt med oss och när vi behövde hjälp kom de 45 minuter eller en timme senare och när de väl kom sa dem ”ja, vad vill ni?”, berättar hon och fortsätter: 

LÄS MER: Kaos bland Josefine Qvists följare efter Niclas Wahlgrens kommentar

– Det kändes som att man störde och bara var i vägen. De kommunicerade heller inte vad som hände eller något och när man går igenom en sån sak för första gången hade man gärna haft någon som stöttade och kommunicerade med en. 

Men nu ser paret och lilla knodden ut att ha det bra i bebisbubblan. Josephine uppdaterar dagligen både på sin Instagram men även på sin Snapchat. 

Men en bild stack ut från de andra bilderna. 

Josephine Qvist: "Viktigt för mig"

Josephine publicerade en bild på sin mage för att följarna inte bara ska få se hur kroppen såg ut under graviditeten – utan även efter. 

"En post partum kropp. Det är viktigt för mig att inte bara dela med mig av en gravid mage utan att ni får se hur det ser ut nu efter förlossningen också". 

Josephine Qvist visar upp kroppen efter graviditeten. Bildkälla: josephineqvist/Instagram

"Jag har kvar mitt lilla sträck på magen", skrev hon också. 

LÄS MER: Josephine Qvist fick varning på flygplanet: "Polisen kom..."