Oj...
Oj... - Foto: Stella Pictures

Kaos bland Josefine Qvists följare efter Niclas Wahlgrens kommentar

Det är på Instagram som Josephine Qvist publicerat en lättklädd bild från sängen. Snabb att kommentera var ingen mindre än Niclas Wahlgren.


Josephine Qvist, 31, är en av våra mest omskrivna dokusåpadrottningar som idag helt sadlat om till influencer, poddare och entreprenör. 

Efter sina inhopp i tv-rutan har Qvist stannat kvar i rampljuset på sina egna kanaler då hennes följarskara älskar att se vad hon har för sig om dagarna. Bland annat har hon en Youtubekanal med cirka 100 000 prenumeranter och på hennes Instagram följs hon av fler än 240 000 människor. 

Josephines kärleksliv har också varit någonting som följarna mer än gärna satt tänderna i och i skrivande stund är hon upp över öronen förälskad i pojkvännen Marco som även han syns på hennes sociala medier. 

Bland annat har paret gjort succé med videos där Marco testar svensk mat och godis då han inte själv är från Sverige. 

Josephine Qvist var en av deltagarna i Kompani Svan

Förra året var Josephine en av deltagarna i "Kompani Svan" där ett stort gäng kändisar får testa sina gränser både fysiskt och psykiskt under ledningen av Gunde Svan

Under inspelningen är det flera deltagare som berättat att de träffade en rad nya vänner och kom folk väldigt nära. Så även i år. 

Detta fick följarna se ett smakprov på när Qvist publicerade en bild på sig själv i underkläder. I sedvanlig ordning haglade det in kommentarer under bilden – varav en av kommentarerna kom ifrån Niclas Wahlgren som också var med i säsongen. 

"Får man va så här nakey på IG. HOPPAS NI HAFT EN FANTASTISK HELG", skrev hon till sin bild. 

Josephine Qvist. Bildkälla: Instagram

"Ja! Så eller klädd i M90 spelar ingen roll för du är lika fin i båda ", skrev Niclas Wahlgren, 58. Vilket snabbt rörde upp känslor i kommentarsfältet. 

Vissa av följare ansåg att kommentaren var opassande på grund av ålderskillnaden. 

Nyheter24 hörde av sig till Josephine och frågade om profilerna sprungit på varandra efter inspelningen. 

– Nej. Vi spelade in programmet ihop och vi alla som var med i programmet är vänner idag. Ska jag vara ärlig hade jag inte ens sett kommentaren, berättar Josephine. 

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev