Madden otrogen med Mischa Barton?

Nicole Richie är rasande på sin man Joel. Och sin så kallade kompis Mischa Barton.


Nicole Richie och Joel Madden är nog det bråkigaste paret i Hollywood. Skvallerpressen har fått spaltmeter efter spaltmeter att skriva. Om bråk, uppbrott och försoning. Nu verkar det kanske vara slut med det. Anledningen är att Nicoles väninna eller exväninna Mischa Barton snott fästmannen och nyblivna pappan Joel. Efter dagar av bråk lämnade nämligen Good Charlotte-sångaren sin fru i New York. Medan han själv åkte till Los Angeles för att spela med bandet. Och festa. Trots att hans förhållande med Nicole verkar hänga på en skör tråd festade han loss rejält. Med sin frus väninna Mischa Barton som nyligen blivit singel.

– Han spanade in henne hela tiden och log mot henne, säger en källa enligt celebitchy.com.

Partyduon sågs dansa tätt med varandra och frågan är om den där tråden inte håller på att bli avklippt av en ilsken Nicole Richie.

Skrivet av:

Senaste nytt

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

3 timmar sedan

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.

Shane MacGowan begravs i gamla hemtrakten

igår 14:32
Shane MacGowan ska begravas på fredag i det irländska grevskapet Tipperary, skriver NME. Det var där som den brittiskfödde MacGowan tillbringade sin tidiga barndom innan hans familj flyttade tillbaka till England.

Artister anordnar alternativ musikhjälp

igår 14:10
Guleed, Looptroop Rockers, Syster Sol, Helt Off, Joy Mbatha, Aki och General Knas. Det är några av de artister som deltar i en kampanj kallad Kulturhjälpen, som anordnas till stöd för krigsdrabbade palestinska barn.