Browns straff ändras inte

Chris Brown dömdes till villkorlig dom på fem år. Han fick dessutom sex månaders samhällstjänst.


När Chris Brown misshandlade Rihanna för några månader sedan tänkte han nog inte på konsekvenserna. Men han måste nu ha lärt sig läxan.

I dag straffade en domare i Los Angeles stjärnan med en villkorlig dom på fem år för misshandeln. Brown erkände misshandeln redan i februari, och nu fick han till slut sitt straff.

Brown dömdes dessutom till sex månaders samhällstjänst som han kan avtjäna i hemstaten Virginia, men måste samtidigt regelbundet besöka Los Angeles för att uppdatera domaren om sina framsteg.

Straffet är konsekvensen av bråket som skakade nöjesindustrin i början av februari 2009.

Skrivet av:

Senaste nytt

Fröken Snusk: Jag är besviken

1 timme sedan

Raye slår rekord på Brit Awards

idag 01:44
Brittiska stjärnskottet Raye slår nytt rekord i att vinna flest priser på Brit Awards på en och samma kväll.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 23:32
Annika Wickihalder och Jay Smith knep de två sista finalplatserna genom att kvala in. Något som nu väcker kritik, eftersom de tävlade i deltävlingen sekunderna innan.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 21:54
Det blir de två tidigare "Idol"-deltagarna Annika Wickihalder och Jay Smith som tar de två sista finalplatserna efter finalkvalet. De möter bland andra Danny Saucedo och Smash Into Pieces i Friends Arena nästa helg.

Marcus & Martinus höll för favorittrycket

igår 20:08
Marcus & Martinus och Medina går direkt till final i Melodifestivalen. Trots att den norska tvillingduon var favorittippade tog de inte segern för given. Man vet aldrig med tv, vem som går vidare. Vi är bara tacksamma för alla som har röstat på oss, säger de.

Lykke Li tolkar Cash – och hintar om ny musik

igår 15:34
Artisten Lykke Li har släppt en cover av countrylegendaren Johnny Cash stora hit "Ring of fire" från 1963. Låten, som släpptes på fredagen, dyker upp i den nya Netflix-filmen "Damsel" med premiär den 8 mars, skriver Variety.