Chris hänger med Rihanna - trots förbud

Brown kan inte hålla sig borta.


Efter att Chris Brown misshandlade Rihanna tidigare i år så blev han fälld. I hans dom ingick bland annat att han skulle hålla sig på 50 meters avstånd i från henne.

Det verkar som att RnB-stjärnan Chris inte har kunnat hålla tassarna borta.

Gossip website Radar rapporterar att Rihanna ska ha setts på Cipriani Downtown Resturant i New York medan Chris satt och väntade i en bil på andra sidan gatan.

Tidigare i veckan så hade paret stannat på Manhattan's Trump International Hotel and Tower. En källa säger att de spenderade helgen på hotellet men med en massa säkerhet omkring sig.

Det har rapporterats att Chris bryter domen ifall Rihanna går till polisen. Tills dess så kanske Rihanna gillar den uppmärksamhet hon nu får av expojkvännen?

Skrivet av:

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

igår 21:52

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

igår 21:29
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

igår 21:00
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

igår 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

igår 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

igår 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.