Nakenbilder på Rihanna har läckt ut

Mycket explicita bilder på den unga stjärnan har läckt ut på nätet.


Den svala stjärnan var inte så sval trots allt. Möjligtvis var det bara en tidsfråga. För nu har flera nakenbilder på Rihanna hamnat på nätet. Och expojkvännen Chris Brown anklagas för att ha läckt ut dem.

Miley Cyrus gjorde det. Vanessa Hudgens likaså och även Cassie. Men i skuggan av Rihanna är de alla småflickor både när det kommer till kändisstatus och nakenbilder uppenbarligen. För det är ytterst explicita bilder på sångerskan som hamnat på nätet. Ett flertal visar henne i trosor medan andra visar Rihanna i sexuellt vågade positioner. På en annan bild har hon skrivit "I love you, Robyn, I miss you" på badrumsspegeln, enligt The Sun. Med tanke på att Robyn är Rihannas första namn tyder det det mesta på att det är hon.

Bilderna sprids nu som en löpeld över internet genom bloggar och andra medier. Teorierna pekar mot att det är Chris Brown som är den skyldige eftersom bilderna togs när de båda var ett par. Dessutom har den unge sångaren en kommande rättegång att tänka på. Brown skulle inte vara den förste och knappast den siste att ta till lite fula tricks.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna. Känsliga läsare varnas.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!