Magnus Betnér: "Helvetes jävla fan"

Ståuppkomikern rasar mot Kalmar-arrangör för bokningstrassel.


Magnus Betnér är rasande mot en arrangör i Kalmar.

Ståuppkomikerns ilska beror på att arrangören flyttat hans uppträdande på torsdagskvällen utomhus, och därmed inför en avsevärt större publik än vad han får gage för.

Det är på Betnérs privata blogg som ståuppkomikern går till angrepp emot Kalmararrangören.

"Helvetes jävla fan", lyder rubriken på blogginlägget där Betnér berättar om strulet med bokningen.

"Det är inte OK", skriver Betnér på bloggen och påpekade att standup inte gör sig särskilt väl utomhus, att det kan sabba kommande planer i Kalmar och att gaget är anpassat för en mindre publik.

"HATAR när sån't här strular, eftersom den enda som ser ut som ett arsle är jag och den som garanterat INTE har klantat till det är också jag", fortsätter Betnér som år 2005 utsågs till Årets svenska komiker.

Magnus Betnér kommer till slut ändå framträda inomhus och göra två stycken föreställningar för att alla som köpt biljetter ska få plats.

– Nu är alla överens och nöjda. Vi har löst allting. Vi vänder det här till något positivt i stället. Det är ju alltid kul att bli sågad av Magnus Betnér, säger Fredrik Palmquist, konferencier och klubbvärd på Standup Kalmar, till Barometern.

Skrivet av:

Senaste nytt

Amelia Adamos stora sorg – sambon Lucio är död: "Kärleksbombade honom till sista andetaget"

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

1 timme sedan
Musikalen med Lasse Holms schlagerhits har gjort succé i Malmö. I höst kommer ”De' e' det här vi kallar kärlek” till Stockholm och Göta Lejon.

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

2 timmar sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

3 timmar sedan
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

3 timmar sedan
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

idag 15:22
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!