Stockholm

Betnér mobbade Ekwall i teve

Vill man vara elak får man det gärna. Bara man kallar det för satir eller nyheter.


Läs mer

I kvällens avsnitt av Debatt flög glåporden som i straffområdet på ett derby. Ett av huvudämnena var att sportjournalisternas drev tagit sig till orimliga proportioner. Den vanligtvis fåordiga Lagerbäck var mycket kritisk. Men mest arg var Magnus Betnér som använde sig av satir för att attackera journalisterna.

– Ett gäng kedjerökande alkoholiserade divison 1-spelare som har som jobb att bevaka de mest vältränade människorna på hela jorden. Så gnäller de att Beckham är ur form. Ta upp handen ur chipspåsen, sa Betnér.

Betnér har tidigare gått hårt mot alla från Ebba von Sydow till Björn Gustafsson. I humorns tecken körde han över sportjournalisterna Robert Laul och Patrick Ekwall.

– Det är väl inte kul för Robert Laul och Patrick Ekwall att bevaka Zlatan som både är rik och begåvad och är snygg. När de själva inte får ligga fast de är med i Let's Dance, sa Betnér.

Innan eftertexterna rullade frågade programledaren Janne Josefsson ut kvällens debattörer vad de tyckte. Lagerbäck bara garvade. Men bloggaren Patrick Ekwall var mindre smickrad.

– Hade det inte varit komiker hade det varit mobbing. Man kommer undan om man tycker det är satir, sa Ekwall.

Ståupparen Betnér passade även på att ge friidrottarna en känga och istället hylla kola-Patrik.

– Det är bara muppar som håller på med friidrott efter Patrik Sjöberg slutade.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.