Aftonbladet attackerar Betnér

Aftonbladet anklagar Betnérs komik för att vara vänsterpropaganda.


Magnus Betnérs skämt fortsätter att provocera. Reaktionerna har blivit lika många som starka. Nu går Aftonbladet till attack mot stjärnkomikern. I en artikel skriver nämligen Martin Aagård följande om Betnér:

"Magnus Betnér undviker visserligen partibeteckningar genom att kalla sig ”liberal, feminist och ateist” men har numera dragit sin ståuppshow så långt åt vänster att den påminner om rena propagandaföreläsningar."

Något som fått Magnus Betnér att svara på sin blogg:

"Jag vet inte vad Martin Aagård menar med vänster, men menar han samma sak som jag så har han tydligen inte sett den senaste föreställningen där en god portion av de 90 minutrarna går åt till att kritisera vänstern i allmänhet, miljörörelsen, socialism, statliga företag och lagstiftning som inskränker individens frihet..."

Magnus Betnér och Aftonbladet har tidigare varit i luven på varandra och fortsättning lär följa.

Se Magnus Betnérs show "Inget är heligt":

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

1 timme sedan

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.