Ellen DeGeneres ledsen över valet

Propositon 8 mot gayäktenskap har röstats igenom. Något som gör Ellen ledsen.


Efter ett beslut från högsta domstolen som under en kort tid legaliserade samkönade äktenskap i Kalifornien passade många på att gifta sig. Bland dem var Ellen DeGeneres och Portia de Rossi.

När nu lagförslaget proposition 8 har röstats igenom sätter det stopp för framtida homoäktenskap. Något som Ellen DeGeneres beklagar. I ett uttalande låter hon meddela:

– Som miljoner amerikaner, kände jag att vi hade tagit ett steg mot jämlikhet i och med valet av Barack Obama som president. Med proposition 8 tar vi ett långt steg från det.

Ellen DeGeneres var en av många kändisar som donerade kampanjpengar för att motverka proposition 8. Hela 100 000 dollar. Men hoppet är som bekant det sista som lämnar oss.

– Jag kommer att fortsätta att kämpa för jämlikhet för oss alla, säger Ellen DeGeneres enligt Yahoo News.

Skrivet av:

Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

1 timme sedan

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

2 timmar sedan
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

3 timmar sedan
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

3 timmar sedan
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.