Heidi Montag ska nu satsa på en Hollywoodkarriär.
1 av 2
Heidi Montag ska nu satsa på en Hollywoodkarriär. - Foto: All Over Press
Montag och hennes stora bröst ska rädda en badort från en hajattack i ett manus hon skrivit själv.
2 av 2
Montag och hennes stora bröst ska rädda en badort från en hajattack i ett manus hon skrivit själv. - Foto: All Over Press

Heidi Montag siktar på Hollywood

Montag är redo att gå vidare från The Hills till att bli Hollywoodstjärna.


Efter sex säsonger av MTV:s The Hills är Heidi Montag redo att säga hej då till showen som har fått henne att bli en superstjärna.

– Jag är så exalterad över att The Hills äntligen är slut. Nu kan jag i stället satsa på att bli skådespelerska på heltid. Det finns ingen bättre träning för en skådespelerska än att vara framför en kamera 24 timmar om dygnet, säger Montag till PEOPLE.

Tidigare ville Heidi satsa på en karriär som popstjärna, men lyckades aldrig riktigt. Men hon menar att hennes filmkarriär redan är på gång.

Efter att ha jobbat med Oscarvinnaren Ron Howard och komediregissören Dennis Dugan och hans team i olika komedier visste Montag att det var film hon ville göra.

– Jag har verkligen förstått vad som gör mig som lyckligast i livet, att på riktigt få visa världen min kreativa förmåga, medan jag spelar olika karaktärer, säger Montag.

En av de karaktärer Heidi vill spela är en livräddare vid namn Summer, från ett manus som hon själv skrivit.

– Jag ska göra den första 3D-strandkomedin om en haj som attackerar en liten badort. Då kommer jag och räddar dagen med mina 3D-bröst. Jag har även skrivit en roll för Dolly Parton att spela borgmästare, berättar Montag.

Heidi Montag är självsäkrare än någonsin med att hon kommer lyckas i filmbranschen.

/
/
/
MTV
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!