1 av 5
2 av 5
3 av 5
- Foto: All Over Press
4 av 5
- Foto: All Over Press
5 av 5
- Foto: All Over Press

Kim Kardashian misshandlad av ex-maken

Kim Kardashian dödshotad, misshandlad och tvingad till plastikkirurgi.


Efter att Kim Kardashians förhållande med Reggie Bush tog slut för bara några veckor sedan har Kim roat sig flott med Cristiano Ronaldo. Men Kims vackra leende döljer mörka hemligheter.

I det kommande numret av magasinet Star! berättar Kim om sitt fyra år långa mardrömsäktenskap med producenten Damon Thomas. Damon –som bland annat arbetar med Pink och Katherine McPhee – behandlade den då 19-åriga Kim riktigt illa.

Damon Thomas fick fruktansvärda raseriutbrott, misshandlade Kim, dödshotade henne och instruerade henne att genomgå plastikkirurgi för att förbättra sin kropp.

Star! har lagt vantarna på rättegångshandlingarna och Kim berättar bland annat hur hon och Damon en dag gjorde sig redo för en rolig utflykt tillsammans med Justin Timberlake. De tre vännerna skulle hoppa fallskärm. Men något gick snett.

– Innan vi lämnade vårat hem slog Damon mig i ansiktet och slog upp min läpp. Jag föll mot sänggaveln och slog i mitt knä. Jag haltade när vi väl kom fram till fallskärmshoppningen, berättar Kim.

Enligt uppgifterna till Star Magazine levde Kim Kardashian i rena rama terrorn.

  • Kim var tvungen att fråga om lov för att lämna huset.
  • Damon tvingade Kim att vara hemma 16.30 för att laga mat till honom.
  • Damon försökte strypa Kim.
  • Han gav även Kim pengar för en fettsugning eftersom han ville att hon skulle "se perfekt ut".
  • Damon hotade att döda både Kim och hennes familj.
  • Kims pappa Robert Kardashian ringde Kim vid ett tillfälle. Då hade precis Damon varit uppe på hans kontor och visat nakenbilder på Kims syster. Han ska även ha sagt "Dina döttrar är horor, och jag har bilderna för att bevisa det".
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.