Kändisdesigner var våldtäktsman

Han lurade unga tjejer som ville bli modeller. Och våldtog dem brutalt.


Hollywood är chockat. Designern Anand Jon Alexander hade allt. En framgångsrik karriär där han skapade kläder åt Hollywoodkändisar. Pengar. Med det kom också begäret efter makt. I fredags började rättegången mot en av de värsta våldtäktsmännen i USA. De 21 anklagelsepunkterna innefattar våldtäkt på både kvinnor och barn. Personer som han lurade till sin lägenhet i Beverly Hills i Kalifornien. Där överföll han dem och våldtog dem brutalt. Enligt åklagaren Frances Young har han haft en "erövringslista" där han detaljerat skrivit om sina dåd.

– Han skriver om att ha våldsamt sex med minderåriga flickor. De här sakerna är fönster in i hans själ och vad som upphetsar honom.

Alexander har nekat till anklagelserna men bevisningen ter sig överväldigande. Bland annat väntas nio av hans offer vittna. De var 14-21 år gamla när överfallen skedde.

Skrivet av:

Senaste nytt

Amelia Adamos stora sorg – sambon Lucio är död: "Kärleksbombade honom till sista andetaget"

1 timme sedan

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

1 timme sedan
Musikalen med Lasse Holms schlagerhits har gjort succé i Malmö. I höst kommer ”De' e' det här vi kallar kärlek” till Stockholm och Göta Lejon.

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

3 timmar sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

3 timmar sedan
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

idag 15:42
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

idag 15:22
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!