Magnus och Magdalena på Hannah Graafs bröllop.
Magnus och Magdalena på Hannah Graafs bröllop. - Foto: Bonny Håkansson / SCANPIX

Graafs krav knäcker Hedman

Skilsmässan mellan Magdalena Graaf och Magnus Hedman blir allt smutsigare. Nu har det den forna stormålvakten sjukskrivit sig och anklagar sin exfru för stöld.


Hemliga lappar och privata sms. Skilsmässan mellan Magdalen Graaf och Magnus Hedman håller på att utveckla sig till en riktigt svart historia.

Allt handlar om Magnus Hedmans påstådda, hemliga miljoner som exfrun Graaf vill lägga vantarna på. Hedman har alltid hävdat att han är bankrupt och att han inte ens har möjlighet att betala sin advokat.

- Hans företag har gått i konkurs, själv är han sjukskriven, livet är inte direkt på topp, säger Hedmans advokat Eva Kornfall till Expressen.

Senast i raden har Graaf presenterat en handskriven lapp som sägs redogöra för ett stort antal av Hedmans oräknade tillgånger, bland annat kapital som innefattar miljonfastigheter i Skottland och USA, pensionsförsäkringar, aktier och kontanta tillgångar - till ett värde av 40 miljoner kronor.

- Jag gör bedömningen att lappen kommer ha direkt avgörande betydelse och ge Magdalena rätt. Vad finns det för annat skäl för Magnus att göra en lista över sina tillgångar? säger Graafs advokat Per E Samuelson till Expressen.

Kornfall menar att lappen är skriven vid två olika tillfällen:

- Det är ett kladdpapper som Magdalena har stulit hemma hos Magnus, det saknar fullständigt bevisvärde, säger hon till Expressen.

/
/
/
/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!