Årets Miss America har krönts

Årets största skönhetstävling är slut och en lycklig skönhetsmiss har krönts.


I Sverige har skönhetsmissar för länge sedan förlorat sin popularitet. Visserligen hålls det fortfarande tävlingar men att det är populärare i resten av världen råder det ingen tvekan om. I synnerhet i USA. Där avgjordes nämligen Miss America-tävlingen i går.

Det populäraste momentet var utan tvekan när de förhoppningsfulla modellerna struttade runt i baddräkt. Ett delmoment som togs hem av Miss New York. Men trots det vanns hela tävlingen av Miss Indiana Katie Stam. Nu fortsätter världens mest ointressanta tävling med Miss Universum. Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

Senaste nytt

Amelia Adamos stora sorg – sambon Lucio är död: "Kärleksbombade honom till sista andetaget"

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

Musikalen med Lasse Holms schlagerhits har gjort succé i Malmö. I höst kommer ”De' e' det här vi kallar kärlek” till Stockholm och Göta Lejon.

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

1 timme sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

2 timmar sedan
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

2 timmar sedan
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

3 timmar sedan
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!