Nya tävlingen: Miss Nuclear Reactor

Ryssland har tagit till nya knep för att förbättra synen på kärnkraft.


För att förbättra bilden av kärnkraftsindustrin har Ryssland tagit till nya knep – nämligen en skönhetstävling. För vad lockar människor om inte lättklädda tjejer? Och tävlingen har definitivt fått människor att höja på ögonbrynen. Enligt arrangörerna har intresset för kärnkraft ökat markant sedan tävlingen drog igång, skriver Simple Browser.

I den nya tävlingen, som kallas "Miss Nuclear Reactor 2009" deltar 200 vackra kvinnor, som på ett eller annat sätt arbeter med kärnkraft. Genom att använda sig av de fagra fröknarna hoppas man kunna bevisa att kvinnor som arbetar i industrin är både vackra och intelligenta.

Dock har några av deltagarna klagat över att människor tror att de utsatts för radioaktiv strålning, skriver Yahoo News.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Långtradare körde in i byggnad – flera skadade

Nya lagen många husägare missat – kan ge 3 000 kronor i böter

Den 1 januari trädde en ny lag i kraft som berör de allra flesta med trädgård eller tomt. Men få har koll på vad som gäller – och under våren har de nya bestämmelserna väckt frågor.

EU inför ytterligare sanktioner mot Hamas

1 timme sedan
EU inför nya sanktioner mot terrorstämplade Hamas och Islamiska Jihad efter terrorattacken mot Israel den 7 oktober i fjol. Nu inkluderas även tre av rörelsernas väpnade grenar.

Ica-butik ger bort gratis varor – varje vecka

1 timme sedan
I ekonomiskt kärva tider har en Ica-butik i Mellansverige valt att belöna sina stammisar. De ger bort en gratis vara varje vecka till en av sina kunder. – De är jätteglada, säger butiksbiträdet Linnéa till Nyheter24.

Kramfors: Polisen rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Centrum, resultat efter trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Stockholm: Polisen rapporterar om knivlagen

2 timmar sedan
"Två personer bråkar i en bil.", skriver polisen på sin hemsida.