Vems är de tajta badkallingarna?

Återigen visar tenoren Andrea Bocelli upp sin kroppsliga prakt och paket.


De som såg bilderna på Bocelli i små tarzankalsoner lär inte ha glömt det i första taget. För er som nu mot all förmodan missade det kommer här en ny chans. Bocelli gör nämligen en favorit i repris.

Under ett besök på lyxspaet i Saturnia, Italien, kände antagligen den världskände sångaren att han ville visa sin mandom mer än för sin privilegierade flickvän Veronica.

Sin ölmage och ålder till trots har italienaren klämt in sig i ett par minimala blå speedos. Varför ska man skämmas för hur man ser ut?

Bocelli hade passat i den här videon:

Skrivet av:

Senaste nytt

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

3 timmar sedan

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

3 timmar sedan
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

idag 14:52
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

idag 14:30
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

idag 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".

The Pogues-sångaren Shane MacGowan död

idag 13:00
Artisten Shane MacGowan har avlidit, uppger Sky News. MacGowan, som var sångare i bandet The Pogues, blev 65 år.