- Foto: Bertil Ericson / SCANPIX

Dokusåpakändis häktades för krogmisshandel

Dokusåpakändisen greps efter ett våldsamt bråk på tisdagsmorgonen. Offret slogs och sparkades när han låg på marken. På fredagen häktades såpakändisen för misshandel.


Det var på tisdagsmorgonen som 24-åringen, känd från en uppmärksammad dokusåpa, greps av polisen efter ett våldsamt bråk utanför nattklubben Etagé i Malmö.

– Han häktades misstänkt för grov misshandel klockan tolv på fredagen, säger Malmöpolisen informatör Anders Lindell till Nyheter24.

Enligt flera vittnen till misshandeln ska den varit mycket grov. Dokusåpadeltagaren ska tillsammans med en kompis både sparkat och slagit offret när han låg på marken. I inledande förhör har såpakändisen nekat till anklagelserna.

Dömd för rattfylleri

24-åringen har en strulig bakgrund och har dömts för flera brott. Bland annat dömdes han till villkorlig dom med samhällstjänst för grovt rattfylleri sedan han kört hem från krogen med 1,41 promille i blodet.

Tidigare har han även dömts för misshandel, ett brott han inte ångrar.

– Alla killar slåss väl när de är unga. Jag tyckte att jag hade en bra anledning. Det var en kille som hotade massa folk och hotade till slut en tjej som jag tyckte bra om. Då blev jag förbannad och gav mig på honom, sa han då.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.