1 av 5
- Foto: All Over Press
Mel Gibson.
2 av 5
Mel Gibson. - Foto: All Over Press
3 av 5
- Foto: ALL OVER PRESS
4 av 5
- Foto: ALL OVER PRESS
5 av 5
- Foto: Jacques Brinon / AP / SCANPIX

Mel Gibson "smällde bara" till Oksana

Mel Gibson påstår nu att han aldrig slog Oksana utan att han "bara smällde till henne".


TMZ har tagit del av domstolsdokumenten som gäller den bittra fejden mellan Oksana Grigorieva och Mel Gibson.

Mel berättar att han "bara gav Oksana en lätt smäll" då han var orolig för att Oksana skulle skada deras två åriga dotter Lucia.

Det stormiga bråket mellan det tidigare paret ägde rum i januari. Under bråket ska Oksana ha sprungit ut med parets dotter ut i deras mörka trädgård. Mel bad då Oksana att komma in och ta med sig dottern, vilket hon gjorde.

Väl inne i huset ska Mel ha svingat runt med deras dotter så häftigt att Oksana blev orolig för att Lucia skulle skadas.

– Jag smällde till Oksana en gång med en öppen hand i ett försök att få henne tillbaka till verkligheten. Jag slog henne inte hårt, jag försökte bara chocka henne så att hon skulle sluta skrika och skaka Lucia fram och tillbaka, ska Mel ha sagt i domstolen enligt TMZ.

Mel står fast att han inte slog Oksana med knuten näve, däremot erkänner Mel att hans beteende inte var acceptabelt och att det inte var rätt att smälla till Oksana.

/
/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

1 timme sedan

Johanna Nordström rasar efter det som hände med Filip Lamprecht: "Dum i huvudet"

2 timmar sedan
Förrädarna har blivit ett populärt program bland TV4-tittarna. I kvällens avsnitt får deltagarna nya regler att förhålla sig till. Johanna Nordström får även svårt att kontrollera känslorna och uttrycker: "Dum i huvudet".

Jon Olssons nya kärleksbild delar följarna i två läger: "I chock…"

2 timmar sedan
Jon Olsson, har funnit kärleken på nytt. På Instagram la han ut en bild med den nya flickvännen. Bilden får följarna att reagera starkt med både ris och ros.

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

3 timmar sedan
Det finns ett tv-program som programledaren Pär Lernström hade velat vara med i, men produktionen valde David Hellenius. – Sen hörde jag att David skulle göra det.

Fugees återförenades på konsert

3 timmar sedan
Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

idag 08:04
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.