Fredag 18 Jun
Stockholm

Johnny Depp: Brad Pitt är snyggare än jag

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Brad Pitt inte behöver vara orolig för att Johnny Depp ska ta Angelina Jolie i från honom. Men erkänner att skådespelerskan är "läcker".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Filmen The Tourist, som i våras spelades in i Venedig, blev kantades av rykten om svartsjuka efter att en brittisk tidning skrivit att Johnny Depps fru, Vanessa Paradis, stoppat en intim duschscen mellan maken och Angelina Jolie.

– Det är rent påhitt, säger Johnny Depp.

För att undvika romansrykten mellan huvudrollsinnehavarana fick filmteamet fick lägga mycket tid på att försöka avskärma inspelningsplatsen. Paparazzis intog staden under hela tiden stjärnorna befann sig på plats och gjorde allt för att få bilder på dem tillsammans. Det gick så långt att man fick ta hjälp av italiensk polis för att spärra av Venedigs gator och torg vid vissa tillfällen.

 

Umgicks och åt middag

Enligt Johnny Depp vågade han och Angelina Jolie knappt tala med varandra då de var utomhus.

– Då hade någon säkert tagit ett foto och svängt till det, säger Johnny Depp under en presskonferens på Manhattan i samband med premiären.

Depp förklarar att stämningen under filminspelningen var på topp. Både Angelina Jolie och han hade sina respektive familjer med sig. Och de umgicks och åt middag tillsammans. Bland annat ska Depps son Jack och Angelinas äldste son Maddox ha funnit varandra.

– De spelade tv-spel som besatta, säger Depp.

 

Avfärdar romansrykten

Att det skulle förekommit några konstigheter mellan Brad Pitt och honom själv, nekar Depp till. Faktum är att de två världstjärnorna känt varandra sedan 80-talet.

– Det var inget udda alls. Visst, Angie är riktigt läcker. Men Brad är också en snygging. Jag är den fule i sällskapet.

 

Kommentera
Kopiera länk
Dela