1 av 2
2 av 2
- Foto: Scanpix

Storbråk när Hollywoodfruarna möts

I säsongens sista avsnitt av Svenska Hollywoodfruar möts äntligen alla fruarna. Men återföreningen är allt annan än lugn. Nya tillskottet, Isabel Adrian, blir påhoppad för att hon är ung och snygg, och Agnes Nicole Winter får ett utbrott.


Fruarna träffas för att plåta en pressbild. Men mötet går allt annat än smidigt då flera av fruarna spårar ur fullständigt.

– Päivi kom in och skrek "I hate You, but I love You" det första hon sa, säger Isabel Adrian.

Päivi Hacker döljer inte att hon är något avundsjuk på Isabel:

– Jag hade redan mitt första intryck av Isabel innan jag träffade henne. Hon är ju så snygg, hon ser ut som Angelina Jolie från Sverige med de där läpparna. Det är lite irriterande att hon är så ung.

Under tiden blir Agnes Nicole Winter alltmer irriterad för att ingen tar hand om hennes smink:

– Var är min make up? Jag var här först, klagade hon.

Irritation växer i takt med att Agnes Nicole ser make up-artisterna ta hand om de andra fruarna.

– Agnes Nicole var frustrerad för att ingen hade börjat med hennes smink. Sen kom min make up-artist och började sminka mig och då fick hon ett raseriutbrott. Jag tyckte det var väldigt oprofessionellt. Jag fick intrycket av Agnes Nicole är lite halvt galen. Hon är lite sinnesjuk. Fast på ett roligt sätt, säger Isabel.

Se Svenska Hollywoodfruar på TV3 i kväll klockan 21:00.

/
/
/
/
/
TV3
Senaste nytt

Eilish kommer ut: var det inte uppenbart?

Kiss gör som Abba – blir avatarer

3 timmar sedan
Rockbandet Kiss förvandlar sig som första amerikanska band till avatarer. Artistveteranerna tar det digitala klivet i samarbete med det svenska företaget Pophouse Entertainment Group, som också ligger bakom Abbas avatarturné "Abba the voyage".

"Suits" återuppstår – i Los Angeles

igår 22:24
Samma energi och lika snygga människor som i originalet. Det utlovas när fler detaljer börjar sippra ut om en "Suits"-spinoff som ska utspelas i Los Angeles.

Harry Potter-bok kan vara värd 800 000 kronor

igår 19:14
Den första brittiska utgåvan av ""Harry Potter och de vises sten" från 1997 ska aktionernas ut. Slutbudet väntas landa på motsvarande 500 000–800 000 kronor, rapporterar BBC.

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

igår 15:23
Gunilla Persson och Fröken Snusk är båda klara för att delta i Melodifestivalen 2024. I en intervju med Aftonbladet får Gunilla Persson frågan om vad hon känner för att tävla mot Fröken Snus.

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

igår 14:32
I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.