Fansen ratar Sienna

Efter otrohetsdramat blir Sienna Miller övergiven av alla. Till och med fansen.


Sienna Millers popularitetssiffror har rasat på senaste tiden. Hollywood har stängt sina gyllene dörrar. Media attackerar. Nu säger fansen också ifrån. Filmstjärnans största fansajt verkar nu lägga ner enligt perezhilton.com. Anledningen är att fansen har tappat tron på Sienna. På websidan sienna-miller.org går det att läsa administratörens adjö-brev.

"Den senaste händelseutvecklingen - den om Siennas affär med en gift fyra barns far - har ökat mitt ointresse att fortsätta med sidan och för Sienna."

Fansajten fortsätter med att attackera Sienna för hennes dumhet och klumpighet när det gäller affären. Miller själv verkar dock inte ta så illa vid sig. Hon fortsätter träffa Balthazar Getty. Allt medan fansen överger henne. Och vad är egentligen en kändis utan sina idoldyrkare?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

N-ord användes vid debatt – deltagare avbröt

igår 19:34
Det så kallade "n-ordet" användes vid flera tillfällen under en debatt på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm i helgen. Paneldeltagaren Barakat Ghebrehawariat valde att kliva av scenen – och anklagar nu stadsteatern för likgiltighet.

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

igår 18:32
Den kända designern Nancy Gonzalez har dömts till 18 månaders fängelse för att ha smugglat handväskor i krokodilskinn.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

igår 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.