Fredag 28 Jan
Stockholm

Daniel Paris helgtips

Fullspäckad helg för Daniel Paris.
1 av 2
Fullspäckad helg för Daniel Paris. Foto: Pascal Engman
Daniel Paris Afshinnejad.
2 av 2
Daniel Paris Afshinnejad. Foto: Nyheter24

Bloggaren och Ung och bortskämd-vinnaren, Daniel Paris, ger dig sina bästa helgtips.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Passa på att äta brunch på under fredagarna är Fresco på Grev Turegatan, ta deras kyckling/feta sallad som är bäst! Efter det glider du upp några meter till Grodan och tar en Macaron eller två. De rosa är godast! Ni som inte vill fika kan ta ett glas vin till lunchen, de är ju fredag trots allt! Jag gillar deras rosévin främst, men husets är också värt ett försök!

2. På lördag rekomenderar jag en lång stadsvandring längs Strandvägen som faktiskt är sjukt underskattad på vintern! Kanske ta en fika på Cofi på Stureplan och supa in atmosfären och kolla på den stressade, bakfulla massan som försöker fynda det sista på den utdöda rean. Vaknas det utgång på lördagen rekommenderar jag Berns som alltid levererar, innan det är dock lite häng på O-baren obligatoriskt!

3. Söndag skall det festas på, finns inte så mycket annat att göra när det är så kallt ute! Dra förbi Café Opera som faktiskt har grymt bra drag på söndagar, lite drinkar, lite musik och massa dans. Alltid en lyckad kombo. Så är man pigg och glad på måndagen för att ta sig an en ny vecka!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt