Stockholm

Nu vill kändiskvinnorna ha unga män

1 av 4
. Foto: Patrik Österberg / ALL OVER PRESS
2 av 4
. Foto: Charlotte Brunzell/ All Over Press
3 av 4
. Foto: Patrik Österberg/All Over Press Sweden
4 av 4
. Foto: Maja Suslin / SCANPIX

Senast i raden bland kända kvinnor som träffar yngre män är tevekvinnan Agneta Sjödin. Men relationerna är inte helt okomplicerade.– Det kan finnas oro för att bli lämnad för någon yngre.


Läs mer

Bland svenska kändiskvinnor som på sistone inlett en relation med en yngre man finns Agneta Sjödin, 43, som är ihop med Peter Svensson, 32.

– Det är inte så att jag har sökt en yngre man. Jag upplever inte det när vi pratar och umgås, säger hon till Aftonbladet.

En annan svensk kändis som är tillsammans med en yngre man är artisten Jessica Andersson, 37. Förr var hon tveksam till en relation med en yngre man. Men det förändrades när hon träffade Niklas Fermfelt, 27.

– Jag trodde att killar i den åldern var barnsliga och omogna. Men så fick jag känslor för Niklas och då struntar man i sådant, sa hon för en tid sedan.

En av förklaringarna till att kvinnor träffar yngre män är att samhället blivit öppnare, menar experter.

– Äldre män med makt har alltid varit attraktiva för yngre kvinnor, men det som är nytt är att det vänds på det hela säger Anne-Marie Furhoff, familjerådgivare och författare, till Aftonbladet.

Men både Jessica Andersson och Agneta Sjödin delar samma oro. Att inte kunna få barn då deras män är redo.

– Det kan finnas en oro för att bli lämnad för någon yngre kvinna eller att han om tio år kommer på att han vill ha barn och då kan inte jag få barn längre, säger Agneta Sjödin.

Nästa artikel
Förkväll stoppas

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.